TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

Ajda Nurella’yı konuk etti, İtiraflar peşpeşe geldi

Süperstar Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl’ın birlikte hazırladıkları 'Süper Cumartesi' programının ikinci hafta konuğu, 'Nurella' lakaplı ekran fenomeni modacı Nur Yerlitaş oldu. Programda üç ünlü isim de çok özel açıklamalarda bulundu.
Ajda Nurella’yı konuk etti, İtiraflar peşpeşe geldi
Geçen hafta ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’yı ağırlayan Süperstar Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl’ın birlikte sundukları ikinci bölümü yayınlanan ‘Süper Cumartesi’nin konuğu ’Nurella’ lakaplı ekran fenomeni modacı Nur Yerlitaş oldu.

Programda üç ünlü isim de çok özel açıklamalarda bulundu. Üçlünün beraber söylediği şarkılar izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Yıllarca kıyafetlerini hazırladığı Ajda Pekkan’ın programına bu kez başarılı bir ekran yüzü olarak çıkmanın heyecanını yaşadığını belirten Nur Yerlitaş, "Çok heyecanlıyım, dizlerim titriyor hakikaten. Düşlerimin kadınının karşısındayım" dedi. Pekkan ise bu sözleri karşısında Ajda Pekkan, "Gözler beni işaret ediyor ama ben buna inanmıyorum. Çünkü ekrana o kadar yakın biri olarak seni tanıyoruz ki, biz senden daha geride kaldık bu anlamda" dedi. Sinan Akçıl da "Nurella’nın içinden gerçek bir televizyon canavarı çıktı" yorumunu yaptı.

PEKKAN: "EVLİ BARKLI ÇOCUKLU OLURDUM"
Sinan Akçıl’ın Ajda Pekkan’a sorduğu "Ajda Pekkan olmak ne demek? Ama bir tek kelimeyle anlat" sorusuna Süperstar, "Bence delilik.Gerçekten Ajda Pekkan olmak delilik. Hiç kimse oturup da bunca zaman Ajda Pekkan’ın arkasından koşmaz. Kendi arkamdan koşmaktan, kendimin kölesi olmaktan yoruldum. Çok yorucu bir şey. Deli olmasam Ajda Pekkan olmakla ne işim vardı? Ajda Pekkan olmasam şimdi evli barklı, çoluk çocuğa karışmış ya da o kocadan ayrılıp, yeni kocaya gitmiş bir kadın olurdum" cevabını verdi.

YERLİTAŞ: "MASAYA ÇIKIP ’SEN HALKSIN’ DİYOR"
Ajda Pekkan’la çalıştığı için kendisini çok şanslı hissettiğini dile getiren Nur Yerlitaş ise "Ben Ajda Pekkan’a aşk diyorum. Çünkü her şeyi aşkla yapıyor. Elbiseyi giyerken aşkla giyiyor. Beraber öyle özel bir atölye çalışması yapıyoruz ki. Benim çalışma masamın üzerine çıkıyor. Bana ’Sen halk ol’ diyor. Üzerinde kısa bir elbiseyle masaya çıkıyor. Biz onu takip ediyoruz. Ben bugüne kadar böyle bir çalışma görmedim" dedi. Ajda Pekkan ise bunu yapmasının sebebinin iyi mi kötü mü göründüğünün veya elbisesinde istenmeyecek bir açıklık olup olmadığının başka bir gözün görmesi gerekliliğinden kaynaklandığını söyledi.

"BİZ KADINLAR HESAPÇIYIZ"
Üçlünün aşk ile ilgili açıklamaları ise programa damgasını vurdu Ajda Pekkan, "Hayatta her şeyi aşkla yaparken aşkı da aşkla yaşıyorum" derken Nur Yerlitaş ise "Ben de tabii aşık oldum, ben de sevdim. Zaten olmasa demek ki müthiş bir arıza var. Geçmişte sevdik ama yıllar sonra artık mantık devreye giriyor" şeklinde konuştu. Sinan Akçıl’ın"Peki çılgın gibi sevmek ne demek ve bunun bir sınırı var mı?" sorusunu da Ajda Pekkan, "Çılgın gibi sevmek sen demek. Öyle fütursuzca, hareket ediyor ki, öyle rahat ki. Biz kadınlar ise hesapçıyız" şeklinde cevapladı.

YERLİTAŞ: ÜNLÜLERİN DÜĞÜNLERİNE ZATEN BOŞANACAKLAR DİYE KATILMIYORUM
Nur Yerlitaş, konu son yıllarda şov dünyasında artan boşanmalara gelince "Şov dünyasının düğünlerine çağırıyorlar, özellikle hiçbirine katılmıyorum. ’Nasılsa ayrılacaklar’ diyorum. Ben özellikle aynı işi yapanların mesela oyuncuların, şarkıcıların evliliklerini çok sağlıkları bulmuyorum. Aşkları büyük olabilir ama aşkları ne kadar büyük olursa olsun, evlilik başka bir şey O bir ortaklık. Ama gerçekten boşanmalar çok arttı" açıklamasını yaptı.

"SİNAN NE HALTLAR YEDİĞİNİ BİLİYORUM"
Programda en ilgi çekici kısım ise Sinan Akçıl’ın aldatma sorusuna Nur Yerlitaş’ın verdiği cevap oldu. Yerlitaş, "Sen kendi durumunu mu bize soruyorsun! Ne haltlar yediğini biliyorum. Altın çocuk. Beraber olmadığın bir ben kaldım. Ne zaman evlenip, çocuk yapacaksın? Ama sen evlenmezsin, aldatmaya meyillisin" dedi. Esprili diyaloğa katılan Süperstar ise Akçıl’ı savunarak "Senden çok iyi baba olur" dedi. Akçıl ise "5 - 10 yıl sonra baba olmak isterim" karşılığını verdi.

Ajda Pekkan aldatma ve ilişkiler konusuna başka bir açıdan baktı ve sözlerini şöyle sürdürdü:"Bence kafa cinselliği önemli. Yani insanlar birbirlerine fokus olmalı. Öteki türlü çok güdüsel oluyor. O hayvanlarda da var. Aldatılsam hiç dalaşmam. Bir anda yok olurum. Flulaşırım".
Yorum Yazın