TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan gövde gösterisi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Esenler’de düzenlenen sevgi yürüyüşü, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Sevgi yürüyüşünde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, muhalefete seslenerek,
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan gövde gösterisi
 'Projeleri varsa adam gibi açıklasınlar. Bu milletle yerine getirdiğimiz kazanımları nasıl harcayacaklarını bize söylemesinler' dedi.

İHA -
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Esenler’de düzenlenen sevgi yürüyüşüne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı ve AK Parti 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, 2’inci Bölge Milletvekili Adayları ile 2’nci Bölgede bulunan ilçelerin belediye başkanları katıldı. Yürüyüş öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı ve AK Parti 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, bu seçimin Türkiye’nin en önemli seçimi olduğunu söyleyerek, “Bu seçim kader seçimi. 7 Haziran AK Parti karşıtlığında bir araya gelen cephenin yerli ayağıyla, uluslararası güç merkezlerinin ittifakı halindeki cephe AK Parti’yi zaafa uğratacak bir sonuç elde etme anlamında final görüyorlar. Milletimiz olup bitenin farkında. AK Parti’nin kaderiyle Türkiye’nin kaderi özdeşleşmiştir. Bu seçim Türkiye’nin kaderiyle AK Parti’nin kaderinin bütünleştiği bir süreçte yerli ve uluslararası güç merkezlerinin yeni bir boğaz geçiş girişimidir. Bu millet buna Çanakkale’de nasıl müsaade etmediyse şimdi de müsaade etmeyecektir. 7 Haziran yeni bir geçiş denemesinin uluslararası güç merkezlerinin kursaklarında kalacağı, yerli işbirlikçi millete dayanamadıkları için iktidar olamayan bu muhalefet mekanizmalarından heveslerinin kursaklarında kalacağı bir tarih olacaktır" dedi.

Daha sonra Esenler Davutpaşa Caddesi’nde sevgi yürüyüşü gerçekleşti. Vatandaşlar pencerelerden AK Parti’nin milletvekili adaylarına çiçek attı. Esenler Dörtyol Meydanı’nda son bulan yürüyüşünün ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, vatandaşlara seslendi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “AK Parti bugüne kadar kimseyi ayırt etmedi. Bugün bir start vereceğiz. Bu start İstanbul’da yeniden bir dirilişin startı olsun. Çünkü oyun daha bitmedi” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise AK Parti öncesi dönemi hatırlatarak, “O dönemleri hatırlıyoruz. Siz öyle bir milletsiniz ki iş yapanları gözünden tanırsınız ve onları işin başına getirirsiniz” dedi.
Daha sonra seçim otobüsü üzerinden AK Parti 2’nci Bölge Milletvekili adayları tanıtıldı. Tanıtımın ardında AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci basın mensuplarının sorularını cevapladı.

“PROJELERİ VARSA ADAM GİBİ AÇIKLASINLAR”
Temurci, muhalefetin İstanbul’da bir seçim çalışmasının görmediğini söyleyerek, “Eğer projeleri varsa adam gibi çıksın açıklasınlar. Bizim kazandıklarımızı, bu millette yerine getirdiğimizi kazanımlarımızı bize nasıl harcayacaklarını söylemesinler. Bu millet bir daha eskiye dönmeyecek. Borç istemeyecek, el açmayacak. Biz bu manada önümüzdeki dönemde İstanbul ve Türkiye’nin sağduyunun hakim olacağını, yeni bir Türkiye’yi milletimizle birlikte inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımız 400 vekil diyor. Türkiye bir daha eski günlere dönmesin. 2001 krizi hepiniz hatırlıyorsunuz. Niye o kriz oldu? Niye yazar kasalar başbakanlığa fırlatıldı? Çünkü koalisyon vardı. Koalisyon demek yokluk demek. Koalisyon demek makamların paylaşıldığı bu ülkeye hizmet edilmeyen yıllar demek. Menderes’in yaptıklarını, merhum Özal’ın yaptıkların kim harcadı? Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıklarını harcamak isteyen CHP ve onun yandaşları var. Bu millet ona müsaade etmeyecek. Bu millet 400 milletvekilinin arkasında duracak. Cuntacıların yaptığı millete onaylattığı anayasaya ’dur’ diyecek ve millet ilk defa kendi anayasasını yapacak ve kendi başkanını koltuğuna oturtacak” diye konuştu.
Sevgi yürüyüşü Esenler Seçim Koordinasyon Merkezi’nin dualarla açılmasıyla son buldu
Yorum Yazın