TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

AK Parti'li Nebati seçim ofisi açtı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve adayı Mahmut Kaçar’ın seçim ofisini açtı.
AK Parti'li Nebati seçim ofisi açtı
İHA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa milletvekili adayı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili ve aday Mahmut Kaçar’ın seçim ofisini açtı. Yoğun ilgi nedeniyle mitinge dönüşen açılışta konuşan Nebati, “AK Parti’ye her gittiğimiz yerde yoğun ilgi oluyor. Açılış ve ziyaretlerimiz miting havasında geçiyor. İnsanlar AK Parti iktidarları öncesindeki Türkiye’yi unutmuyor, partimize yoğun ilgi gösteriyor. Bunun en iyi göstergesi ise yaptığımız seçim ofisleri ve ziyaretler gösteriyor. Diğer partilerin mitinglerinde bile toplayamadığı kalabalıklar, AK Parti’nin açılışlarında görülüyor. Bunun sebebi ise bizler hakka inanıyor, millete güveniyoruz” dedi.

Zaman zaman yağan sağanak yağmura rağmen konuşmasına devam eden Nebati, yağmurun rahmet olduğunu ve rahmetten kaçmadıklarını kaydetti.
Milletvekili Kaçar ise açılışta kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Yapılan duaların ardından, seçim ofisinin açılış kurdelesi kesildi.
Yorum Yazın