TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Akhisar Belediyespor'a iki sponsor birden

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor forma reklamlarında geçen yıl olduğu gibi Akhisarlı firmalar Keskinoğlu ve Köfteci Ramiz ile yeni sezonda da anlaşarak Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde imza töreni yapıldı.
Akhisar Belediyespor'a iki sponsor birden
MANİSA / İHA - İmza töreninde açıklama yapan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Biz helal kazanılmış paraların bereketiyle buralara geldik. 4 senedir bu sponsorlarımızla yol alıyoruz. Kulübümüz adına onlara teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllarda da devam edeceğine canı gönülden inanıyoruz. Kulübümüze, Keskinoğlu ve Taşkınlar ailelerine de hayırlı olmasını diliyoruz. Bu yıl değişiklik olarak dış sahada Keskinoğlu formanın ön göğüs reklamını alıyor. Sırt reklamında Ramiz yer alıyor. İç sahada da Köfteci Ramiz ön göğüs reklamını alıp Keskinoğlu sırt reklamında yer alıyor" dedi.

Köfteci Ramiz Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Taşkınlar, 2014-2015 futbol sezonunda forma sponsorluğu desteğinde 4. yılına girdiklerini hatırlatarak, "İnşallah nice 4 yıllar diliyoruz. Köfteci Ramiz ailesi olarak 4 yıldır sürdürdüğümüz sponsorluğu bu yılda sürdürüyoruz. Bu defa dış sahada Keskinoğlu formanın ön göğüs reklamını alıyor. Sırt reklamında Ramiz yer alıyor. İç sahada da Köfteci Ramiz ön göğüs reklamını alıp, Keskinoğlu sırt reklamında yer alıyor. İki firma her zaman olduğu gibi dayanışma örneği gösterdi. Taşkınlar ailesi ve Ramiz grubu olarak desteğimizi sonsuza dek sürdüreceğiz. Futbola ve spora olan ilgimiz babamızdan beri bellidir. Bu takımın formasını giymiş birer kişileriz. Bundan büyük şeref duyuyoruz. Sporcu bir aileden geliyoruz. Bundan sonra Köfteci Ramiz ailesi olarak Akhisarspor’a her zaman desteklerimiz devam edecektir. Akhisarspor’a başarılar diliyoruz.
Allah nasip ederse ilk önce Fenerbahçe’yi yenmesini diliyoruz" dedi.

Keskinoğlu Şirketler Grubu adına katılan Halkla İlişkiler Müdürü Eylem Şenel Ok ise, Keskinoğlu ailesi olarak spora ve sporcuya her zaman desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, "Akhisarspor bizim gururumuz. Umarım bu senede Spor Toto Süper Lig’de başarılı sonuçlar elde edecek. Bizde Keskinoğlu ailesi olarak Akhisarspor’a destek verdiğimiz için onur duyuyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Yorum Yazın