TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Ali Sakal, Kartalspor maçını değerlendirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un ön liberosu Ali Sakal, Kartalspor ile golsüz berabere kaldıkları maçla ilgili olarak, "İlk yarının başında bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. O pozisyonları değerlendiremeyince, bu sonuç da kaçınılmaz oluyor" dedi.
Ali Sakal, Kartalspor maçını değerlendirdi
MALATYA / İHA -  Kartalspor maçıyla ilgili Malatya İnönü Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Sakal, sahalarında 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydetti.

Tecrübeli futbolcu, Kartalspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen çok istedikleri golü bulamadıklarını ifade ederek, "Kendi sahamızda galip gelmemiz gereken bir maçtı. Ancak rakip bizi iyi çalışmış. Kapandılar ve biz kapanan savunmayı aşamadık. Neticesinde de golsüz berabere kaldık. Oyun anlamında zaman zaman iyi şeyler oldu ama istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bunda rakip takımın kapanmasının da büyük etkisi vardı. Bu maç burada bitti, artık önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

"KIRMIZI KARTI HAK ETMEDİM"
Konya Anadolu Selçukluspor maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili de değerlendirmede bulunan Ali Sakal, "Ben o maçta kırmızı kartı hak ettiğime inanmıyorum. Hakemlerin hepsi birbirinden farklı oluyor. Bu nedenle geçen hafta oynamadım. Bu hafta da bir sakatlığım vardı ama hocam görev verdi. Ben de elimden geleni yapmaya çalıştım" diye konuştu.

Sakal, ligde oynadıkları 5 maçta 4 galibiyet, 1 de beraberlik aldıklarını hatırlatarak, "Kartalspor karşısında oyunun başında pozisyonlar bulduk. Bunları neticelendirsek, tabii sonuç böyle olmayacaktı. O pozisyonları neticelendiremediğimiz zaman da bu sonuç kaçınılmaz oluyor" dedi.
Yorum Yazın