TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

Alman sanayiciler, Dirinler'in peşinde

İzmirli firma, Hannover Messe Fuarı’nda özellikle rüzgar tribune ve makine üretimi yapan imalatçıların ilgi odağı oldu. Almanlar, pek çok konuda çözümü Dirinler Döküm’de buldu
Alman sanayiciler, Dirinler'in peşinde
İZMİR / İHA - Almanya’da düzenlenen “Hannover Messe Nisan 2014” Fuarı kapılarını 15. kez dünyanın büyük firmalarına açtı.

Her yıl olduğu gibi bu sene de Hannover Messe Fuarı’na katılan Dirinler Döküm A.Ş., yine çok hareketli ve yoğun bir fuar haftası geçirdi. Alman sanayisinde bir çok başarıya imza atan firma, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle Almanya’daki rüzgar tribünü ve makine imalatçılarının aranan firması olduğunu gözler önüne serdi.

İzmir’in köklü sanayi kuruluşları arasında yer alan Dirinler Grup iştiraki olarak dökme demir parçalar üretmek amacıyla 40 yıldan bu yana faaliyetini sürdüren Dirinler Döküm, yıllık 12.000 ton kapasite ile Rüzgar Enerji Sanayi, Gemi İnşa Sanayi, Ağır Makina Sanayi için büyük ve ağır parçalar, Otomotiv Sanayi için pres kalıpları ve 3500 mm çapa kadar valf ve pompa üreterek başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeye kaba veya işlenmiş ürünlerin ihracatını gerçekleştiriyor.

Rüzgar enerjisi, gemi inşaatı ve ağır makine sanayilerinde birçok dünya devi firmaya üretim yaptıklarını belirten Dirinler Döküm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Melih Dirin, sektörle ilgili gelişmeleri takip etmede Hannover Fuarı’nın önemli katkıları olduğuna değinerek “Döküm sektöründe yüksek tonajlarda üretim yapabilme kabiliyetimizle özellikle Avrupa’da ve birçok dünya ülkesinde aranılan bir kuruluş olarak ülkemizi başarıyla temsil ediyoruz. Bünyemizde yaptığımız yenilikler ve yatırımlarla kendimizi bir kez daha döküm sektöründe ispatladık” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın