TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Altınordu’dan çok özel maç

Türkiye liglerinde yabancısız tek takım olan Altınordu, gerçekleştirdiği sosyal projelerle de gönülleri fethetmeye devam ediyor.
Altınordu’dan çok özel maç
İZMİR / İHA - Kırmızı-lacivertli takımın U-12 takımı, “özel” çocuklarla bir araya gelip futbol oynadı.

Sevgi Tohumları Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören otizmli çocuklar, Sait Altınordu Yerleşkesi’nde eğitimlerini sürdüren Altınordu U-12 takımıyla bir araya gelip futbol heyecanı yaşadı. Süleyman Ferit Eczacıbaşı Sahası’nın yeşil zeminine çıkan “özel” çocuklar, futbol coşkusunu tam anlamıyla yaşayıp, attıkları penaltı golleriyle sevinçten yerlerinde duramadı.

Kırmızı-lacivertli ekibin U-12 takımıyla unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar, daha sonra hep birlikte öğle yemeği yiyerek tesislerden ayrıldı.

Sevgi Tohumları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selvi Çalış, çocukların çok keyifli saatler geçirdiklerini söyleyerek, “Herkes için önemli olan spor, özel çocuklar için daha da büyük önem taşıyor. Onların sosyalleşmesi anlamında Altınordu Futbol Kulübü uzun süredir projeler geliştirip bizlere yardımcı oluyor. Yaşamlarında ilk kez bir futbol sahasına çıkan, gol atıp sevinen çocuklarımızın mutluluğunu kelimelerle anlatamam” dedi.

Altınordu Sosyal Etkinlik Yöneticisi Elif Can ise hafta başında otizmli çocuklarla ilgili U-12 takımı oyuncularına bir bilgilendirme semineri yapıldığını belirterek, “İletişimimizi bilinçli bir şekilde sağlayıp onların sevinçlerine ortak olduk. İnanılmaz bir sinerji oluştu ve herkesin gülüp oynadığı bir ortam oldu” diye konuştu.

Altınordu 1. Dönem Genç Takımlar Genel Kaptanı Köksal Ferizcan, Sevgi Tohumları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selvi Çalış’a günün anısına forma ve futbol topu hediye etti.
Yorum Yazın