TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Ameliyat olmazsa bacağı kesilecek

Bingöl’de ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Şükrü Aktekin, ameliyat olmaması halinde bacağının kesileceğini söyledi.
Ameliyat olmazsa bacağı kesilecek
BİNGÖL / İHA - Çocuk yaşta geçirdiği bir rahatsızlık sonucu bacağındaki kemik yoğunluğunun üçte 2’sini kaybettiğini ifade eden Aktekin, 47 yıl süre boyunca geçirdiği çok sayıda operasyonun ardından bacağında bir iyileşme görmediğini söyledi.

Yaşından dolayı bacağındaki kemik yoğunluğunun azaldığını ve sadece üçte 1’lik bir kemik kaldığını belirten Aktekin, “Son zamanlarda özellikle yürürken artan ağrılarımdan dolayı Bingöl Devlet Hastanesi’ne gittim. Burada yapılan muayenenin ardından Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildim. Buraya gittiğimde bana ameliyat olmam gerektiği ve 3 ay içerisinde haber verileceği söylendi. Ancak bu süre zarfında kimse beni aramadı. Doktor ameliyat olmamam halinde bacağımı kaybedebileceğimi söyledi. Bacağımdaki son kemikte giderek çürüyor ve artık yürüyemiyorum. Hastaneden üç aydan ameliyat için bir türlü randevu alamıyorum. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’dan yardım istedim. Yine AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş’ı aradık ve yardım istedik. Ancak hiç kimse yardımcı olmadı. Ben Bingöl Valiliği’nin ve yardım edebilecek kim varsa hastanede bana ameliyat için kısa sürede gün alsınlar. Çünkü acil ameliyat olmazsam ayağımı kaybedeceğim. Bana yardımcı olmalarını istiyorum” dedi.
Yorum Yazın