TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

ANALİG Hentbol heyecanı Bursa’da devam ediyor

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) hentbol çeyrek final müsabakalarına ev sahipliği yapan Bursa’da, 11 ilin karmasından oluşan bay ve bayan takımları yarı final vizesi almak için mücadele edecek.
ANALİG Hentbol heyecanı Bursa’da devam ediyor
BURSA / İHA - Bursa’da Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) hentbol çeyrek final müsabakaları heyecanı başladı. Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ANALİG kapsamında hentbol çeyrek final müsabakalarına ev sahipliği yapan Bursa’da, 27 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde 11’er ilin karmasından oluşan kadın ve erkek takımları yarı finale katılmak için yarışacak.

Bursa’nın hem kadın hem de erkek il karmasında mücadele edeceği müsabakalar kapsamında kadınlar grubunda Balıkesir, Sakarya, Muğla, İstanbul (Anadolu-Avrupa), Eskişehir, Manisa, Denizli, Uşak, Kocaeli ve İzmir’in katılımıyla 12 takım mücadele edecek. Erkekler grubunda da yine Bursa’nın yanı sıra Sakarya, İzmir, İstanbul (Anadolu-Avrupa), Kocaeli, Denizli, Kütahya, Uşak, Muğla, Yalova ve Manisa il karmasından oluşan takımlar mücadele edecek. Yüzlerce sporcunun katıldığı müsabakalarda kadınlar grubu karşılaşmaları Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılacak.

Erkekler grubu müsabakaları ise 27-28 Şubat 2015 tarihlerinde Nilüfer Belediye Spor Salonu’nda, 1 Mart 2015 tarihinde ise Çekirge Spor Salonu’nda yapılacak. Dereceye girecek takımlar 7-9 Mart 2015 tarihlerinde Düzce’de düzenlenecek olan yarı final müsabakalarına katılma hakkı elde edecek. Yarı finallerde başarılı olacak takımlar ise, 27-28 Mart 2015 tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek final müsabakalarına katılacak.
Yorum Yazın