• Genel

Ankara Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu açıldı

Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen’in katkılarıyla yapılarak Ensar Vakfı’nın kullanımına sunulan Ensar Vakfı Ankara Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu açıldı.
Ankara Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu açıldı
ANKARA / İHA - Ensar Vakfı Ankara Yüksek Kız Öğrenci Yurdu’nun açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Tayvan Büyükelçisi Taih Siang Cheng, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, sendika ve vakıf başkanları katıldı. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Turbay, “Hayırlı hizmetler vereceğini ümit ettiğimiz bu yurtta 40 kız öğrencimiz kalacak. Kalan öğrencilerimiz bu yurtta sadece yemek yiyip yatmayacaklar. Aynı zamanda ibadetlerini de yerine getirecekler” ifadesini kullandı.

“ASIM’IN NESLİNİN YETİŞMESİNE VESİLE OLABİLİRSEK NE MUTLU BİZE”
“Asım’ın neslinin yetişmesine vesile olabilirsek ne mutlu bize” diyen Turbay, “Her kim iyi bir çığır açar ve o çığırı takip edenler olursa, yalnız açtığı çığırın sevabını değil, o yolda gidenlerin de sevabını kazanır” diye konuştu.

Milletvekili Kıyıklık ise, yurdun güzel insanlar yetiştirmeye vesile olacağını dile getirerek, “Bem-Bir-Sen ve emeği geçen diğer sendika başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir çığır açtınız ve inşallah bu çığır büyüyecek. Kalan öğrencilerimiz okuyacak, yazacak ve manevi açıdan da doyacak” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın