TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Anne çocuğu için işte böyle kendini feda etti

Bursa’da, frenleri tutmayan kamyonetin üzerlerine geldiğini gören anne, çocuğunu iterek son anda ezilmekten kurtarırken, kendisinin ise belinden aşağısı aracın altında kaldı. Dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Anne çocuğu için işte böyle kendini feda etti
BURSA / İHA - Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Mollaarap Mahallesi’nde meydana geldi. Mustafa K. idaresindeki 16 PM 702 plakalı kamyonet, rampada patinaj yaptı. Sürücü aracı geri salmak istedi, ancak frenlerinin tutmadığını gördü. 3 metre aşağıdaki sokağa girip kamyoneti durdurmak isteyen sürücü, o esnada yolda geçen anne Aynur D (30) ve 2 yaşındaki oğlunun üzerine gelmeye başladı. Kamyonetin üzerlerine geldiğini gören anne, çocuğunu aşağı doğru iterek kurtardı. Çocuğu uğruna kendini feda eden anne Aynur D. kamyonetin altında kalmaktan kurtulamadı.

Mahalle sakinlerinin müdahalesiyle kamyonetin altından çıkarılan Aynur D. ve oğlu Bursa Devlet hastanesine, sürücü Mustafa K. ve yanında bulunan Rıfat C. (36) ise Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Annenin durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Kazaya şahit olan mahalle sakinlerinden Nihat Cavlı, “Gürültüyü duyunca camdan dışarı çıktık. Arabanın altında kalan kadını gördük. Kamyonetin frenleri patlamış. Hemen koştuk. Şoför ve yanındaki vatandaş kapıdan aşağı sarkmıştı. Araba oldukça eskiydi. Kadının elinde bir bebek vardı. Allah’tan bebeği kenara fırlattı. Şoför ile vatandaş şokta mıydı bilmiyorum, ama kadının belden aşağısı aracın altına almıştı” dedi.

Polis kazayla alakalı tahkikat başlattı.
Yorum Yazın