TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Anne ve kızının katil zanlısı karı koca tutuklandı

Konya’da anneyle 10 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldüren katil zanlısı ve kendisine yardım ettiği iddia edilen eşi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Anne ve kızının katil zanlısı karı koca tutuklandı
KONYA / İHA - Edinilen bilgiye göre, Katar’da işçi olarak çalışan Haziret Geçitli, Ilgın İlçesi Göstere Mahallesi’nde yaşayan eşi 40 yaşındaki Fatma ve 10 yaşındaki kızı Betül’den haber alamayınca Burdur’da üniversitede okuyan oğlu İlyas’ı arayarak annesi ve kız kardeşine ulaşmasını istedi.

İlyas’ın durumu köydeki akrabalarına haber vermesi üzerine eve giden Geçitli’nin yakınları kapıyı kimsenin açmaması üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Eve giren ekipler anne ve kızını bıçakla öldürülmüş halde buldu. Jandarma, olaydan sonra anne ve kızın katil zanlısını bulmak için başlattığı geniş çaplı soruşturma kapsamında çelişkili ifadeler veren komşuları A.Ü. (32) ve eşi G.’Ü.’yü (36) gözaltına aldı. Yapılan sorgularında A.Ü. cinayeti işlediğini, zanlının eşi G.Ü de kocasının cinayeti işlemesine yardım ettiğini itiraf etti.

KADIN KILIĞINA GİYEREK ÖLDÜRMÜŞ
A.Ü., geçtiğimiz hafta sonu kendisi ve eşi hakkında dedikodular çıkardığını iddia ettiği Fatma Geçitli’yi tanınmamak için eşinin kıyafetlerini giyerek evine gizlice girip Geçitli’yi 52 bıçak darbesiyle öldürmüş, o sırada uyuyan 10 yaşındaki kızı Betül’ü de uyanarak kendisini tanıdığı gerekçesiyle 11 kez bıçaklayarak öldürmüştü. Zanlı A.Ü., dün cinayeti gerçekleştirdiği evde yoğun güvenlik önlemi altında savcıya cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlattı. Jandarmadaki işlemleri sona eren katil zanlısı karı koca, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi.
Yorum Yazın