TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Antalyaspor, Elazığspor maçının hazırlıklarına devam ediyor

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Antalyaspor, ikinci yarının ilk maçında sahasında oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Antalyaspor, Elazığspor maçının hazırlıklarına devam ediyor
ANTALYA / İHA - Hasan Subaşı Tesisleri’nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşuyla başladı. Daha sonra açma-germe hareketleri yapan oyuncular, pas çalışması, 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla son buldu. Kırmızı-beyazlı takımda hafif sakatlığı bulunan Gökhan Karadeniz salonda çalıştı. Antalyaspor’da zorlu Elazığspor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor. Öte yandan, dün kendisini 2,5 yıllığına Antalyasporlu yapan imzayı atan yeni transfer Ahmet Aras ise takımla ilk antrenmanına çıktı.

ARALARINDAKİ MAÇLAR
Bugüne kadar 12 kez karşılaşan iki takım, PTT 1. Lig’de 6, Spor Toto Süper Lig’de 4, Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta karşı karşıya geldi. PTT 1. Lig’de oynanan 6 maçta Antalyaspor’un 3 galibiyeti, 1 beraberliği ve 2 yenilgisi bulunuyor. Süper Lig’de oynanan 4 maçta ise, kırmızı-beyazlıların Elazığspor karşısında 1 galibiyet bulunurken, 3 de yenilgi aldı. Türkiye Kupası’nda oynanan 2 maçta ise, Antalyaspor’un 1 galibiyeti ve 1 de beraberliği bulunuyor.

Antalyaspor-Elazığspor mücadelesi Pazar günü Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda saat 18.30’da başlayacak. Mücadelede İzmir bölgesinden Tolga Özkalfa düdük çalacak.
Yorum Yazın