• Genel

Aracını çalan oto hırsızını sosyal medyada teşhir etti

Antalya’nın Alanya ilçesinde araç sahibine Sen çayını iç ben otomobili gösterip geleyim diyen bir kişi, otomobili çaldıktan sonra yakalandı. Otomobil sahibi, hırsızı sosyal medyada teşhir etti.
Aracını çalan oto hırsızını sosyal medyada teşhir etti
ANTALYA / İHA - Alınan bilgiye göre olay, önceki gün Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Sanayiye göstermek için Emrah P.’ye (34) ait 07 JD UB 590 plakalı otomobili alan şüpheli Ali. Ö (32), otomobil sahibine, "Sen çayını iç ben arabayı gösterip geleyim" dedikten sonra kayıplara karıştı. Otomobil sahibi Emrah P. otomobilini çalan şahıstan şikayetçi olmak için polise gitti. Polis ekipleri hırsızı arama çalışması yaptı.

JANDARMAYA YAKALANDI
Alanya’dan gösterme bahanesiyle Emrah P’ya ait 07 JDUB 590 plakalı otomobili çalarak kaçan şüpheli Ali Ö., Okurcalar jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Jandarma ekipleri otomobil hırsızı Ali Ö.’yü Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine teslim etti. İfadesi alınan otomobil hırsızı Ali Ö. polis ekiplerince Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına çıkartıldı.

Aracı çalındıktan sonra hemen olayı sosyal medya üzerinden duyurarak takipçilerinden yardım isteyen otomobil sahibi, zanlıya da seslenerek, "Sana o parayı yedirmem" notunu düştü. Aracını bulduktan sonra zanlıyı emniyette de takip eden ve takipçilerini hırsızlık olayıyla ilgili bilgilendirmeyi de ihmal etmeyen otomobil sahibi, yakalandıktan sonra fotoğrafını çektiği zanlıyı da sosyal medya üzerinden paylaştı.

Otomobil sahibi, "Aracımı çalan hırsız arkadaşı yakaladım şu anda kelepçeli olarak savcılığa gidiyor. Yardımı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim" notunu yazdı.
Yorum Yazın