TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Aşçı, çalıştığı hastanenin yemekhanesini soydu

Adana'da market borcunu ödemek için çalıştığı hastanenin mutfağından yağ, pirinç, şeker, peynir ve zeytini çöp poşetlerine koyup çalan aşçı ile birlikte 2 kişi gözaltına alındı.
Aşçı, çalıştığı hastanenin yemekhanesini soydu
ADANA / İHA - Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahalesi'ndeki özel bir hastanede meydana geldi. İddiaya göre, aşçılık yapan Rıfat K. (31) bir markete borçlandı. Bu nedenle zanlı çalıştığı hastanenin yemekhanesinden pirinç, zeytin, peynir, yağ ve şeker gibi malzemeleri çöp poşetlerine koyarak hastanenin dışındaki çöpün yanına koydu.

Arkadaşı Ferit S.'ye de (27) haber vererek kamyonla gelip çöpten atık kağıt topluyormuş gibi malzemeleri almasını istedi. Bu arada, hastanenin özel güvenlik görevlisi çöpün yanından malzeme alan zanlıdan şüphelenerek ne yaptığını sormaya geldi. Zanlı özel güvenlik görevlisine atık kağıt topladığını söyledi. Ancak özel güvenlik görevlisi şüphelenerek kontrol ettiğinde çöp poşeti içinde hiç açılmamış peynir, zeytin, şeker, yağ kutuları olduğunu gördü. Bunun üzerine hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekip yaptığı çalışmada, çalıntı malları aşçı Rıfat K.'nin market sahibi Özkan Y.'ye (34) borcu karşılığı vermek istediğini öğrendi. Bunun üzerine olaya karışan 3 şahıs da gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.
Yorum Yazın