TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

'Aşktan Kaçılmaz' dizisinin çekimleri Gercüş'te yapıldı

Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Berk Oktay, Ceren Hindistan ve Pelin Akil gibi isimlerin paylaşacağı yeni dizi ’Aşktan Kaçılmaz’ın çekimleri Batman’ın Gercüş ilçesinde yapıldı.
'Aşktan Kaçılmaz' dizisinin çekimleri Gercüş'te yapıldı
BATMAN / İHA - Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği ’Aşktan Kaçılmaz’ filminin bazı çekimleri Gercüş Kırkat Göleti ve Pınarbaşı Mahallesi’ndeki taş konaklarda yapıldı. ’Aşktan Kaçılmaz’ dizisinin, Eylül ayında Star TV’de ekranda yayınlanacağı belirtildi.

Dizide, Mardin’de yöreye has acımasız kanunların, adalet sorgusu, intikam ve her türlü kanunsuzluğun gölgesinde yaşanan bir aşk hikayesi anlatılıyor.

DİZİNİN HİKAYESİ
Nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan savcı Yasemin (Pelin Akil) yaşadığı aşk acısı ile kendini geçici görevle Mardin’e kadar savurur. Nişanlısı narkotik şube komiseri Ali’nin (Çağdaş Onur Öztürk) şimdilik sevdiği kadının gidişini seyretmekten başka yapacak bir şeyi kalmamıştır. Yasemin aşk acısının hızıyla Mardin’e kadar savrulur ama burada nelerle karşılaşacağından bihaberdir. Hele uçakta tanıştığı Mardinli Berzan’ın (Berk Oktay) hayatında önemli roller oynayabileceğini hiç tahmin etmemektedir. Yasemin, Berzan ve Ali’den oluşan aşk üçgeni öte taraftan Berzan’ın konağında yaşayan ve ona çocukluktan beri aşık olan Nazlı’nın planlarıyla daha da bir karışacaktır. Mardin’de aşk her koldan karakterlerimizi sarıp sarmalarken İskender Ağa (Macit Sonkan) ve onun etrafa saçtığı kötülük tohumları da büyümeye devam etmekte ve herkesi etkilemektedir.
Yorum Yazın