TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Av tutkusu ölüm getirdi

Edirne’de 19 yaşındaki genç, av dönüşü tüfeğini omzuna asarken kendini vurarak hayatını kaybetti.
Av tutkusu ölüm getirdi
Edirne’de 19 yaşındaki genç, av dönüşü tüfeğini omzuna asarken kendini vurarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, İpsala ilçesine bağlı Korucuköy yakınlarında bulunan baraj bölgesine avlanmak için gelen 19 yaşındaki Tugay Özel, av sonrası tüfeğini omzuna asarken kendini vurdu ve hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, genç avcı Özel, av tüfeğinin namlusunun aşağıya gelecek şekilde asmak isterken tüfeği bir anda ateş aldı ve silahtan çıkan saçmalar talihsiz gencin karnına ve göğsüne isabet etti. Yaşanan kaza sonrası ağır yaralan genç, 112 sağlık ekiplerince Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, kazanın meydana geldiği Korucuköy barajı bölgesinde avlanan diğer avcıları da ifadelerini almak için toplayarak jandarma karakoluna götürdü. Talihsiz gencin cansız bedeni, bölge savcısının incelemelerinin ardından otopsi için İstanbul Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na götürüldüğü bildirildi.
Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.
“DENETİMLER SIKLAŞTIRILMALI”
Öte yandan, talihsiz gencin yakınları 19 yaşındaki Tugay Özel’in tam bir av tutkunu olduğunu belirterek, “Bahar aylarında balık tutmayı, kış aylarının gelmesi ile birlikte de avcılıkla ilgileniyordu” dedi. Özellikle kış mevsiminde av sezonun açılması ile birlikte bir vatandaşın av tüfeği ile avcılığa çıktığını dile getiren köy sakinleri, av tüfeği ruhsatı ve avlanma belgesi izin denetimlerinin artmasını istedi ve bu sayede birçok olumsuzluğun önüne de geçilebileceğine inandıklarını ifade etti.
Yorum Yazın