TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Ayvalık'ta Sakaryaspor'a moral dopingi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Edremit Körfez 1. Amatör Küme Grubu’nda lige şampiyonluk parolasıyla başlayarak, 3 haftada topladığı 7 puanla iyi bir çıkış yakalayan Sakarya Gençlik Spor Kulübü, geleneksel yemekte buluştu.
Ayvalık'ta Sakaryaspor'a moral dopingi
BALIKESİR / İHA - Nezih akşam yemeğinde geçtiğimiz hafta sonu oynanılan CM Sanayispor deplasmanı öncesinde moral depolayan genç futbolcuların lig sonundaki şampiyonluğa inandıkları dikkatlerden kaçmadı.

Kulüp yöneticilerinin eşlerinin de katıldığı gecede açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Arif Tünek, yönetim olarak galibiyet ve şampiyonluk için primlerin rakamlarını belirtmek için düğmeye bastıklarını vurguladı. Ligin başından bu yana karşılaştıkları 3 maçta 7 puan toplayarak lige iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizen Tünek, lig sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkacaklarına inandığını kaydetti.

UMAY: “BİZ BU LİGİN TAKIMI DEĞİLİZ”
Sakaryaspor’un başarılı teknik direktörü Okan Umay ise top koşturmak zorunda kaldıkları Körfez 1. Amatör Küme’de bu yıl misafir olduklarını savunarak, “Biz bu lige ait değiliz. Biz kaliteli oyunculardan oluşan kadromuzla daha üst liglerin takımıyız. Bu yıl şampiyon olup, bir üst lige ve sonrasında da layık olduğumuz saha ve liglerde puan mücadelesi yapabilmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.
Yorum Yazın