TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Aziz Yıldırım taraftarlarla buluştu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftar gruplarının temsilcileriyle bir araya geldi.
Ozan Koltuk - Yıldırım, 3 Temmuz sürecini anlatırken şampiyonluk programı ile de ilgili taraftarlara organizasyonu anlattı. Başkan, Karabükspor karşılaşmasının Cuma günü oynanacağını bu nedenle kutlamanın Pazar günü stadyumda yapılacağını söyledi.

"ÖYLE YA DA BÖYLE BU KUTLAMA YAPILACAK"
Bunun üzerine taraftarlar "Başkanım siz cezaevine girerseniz bu kutlamayı yapmak istemiyoruz" dediler. Bunun üzerine Yıldırım, "Benim durumum malum... Her an yeniden içeri girebilirim. Ancak ben hapiste olsam bile bu şampiyonluk kutlanacak. Hiçbir kutlamaya gölge düşmesini istemiyorum. Bu şampiyonluğu hak ettik, kutlaması da yapılacak. Sakın ben burada yokum diye planları iptal etmeyin. Bu operasyonda askerlerle olan ilişkilerimden dolayı beni hedef seçtiler. Ama ben hiçbir askeri ihaleye girmedim. Onlar beni defetmeye çalıştılar ama sizler bana her zaman sahip çıktınız. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi...

Yıldırım, şampiyonlar ligi ile ilgili gelen bir soruya ise "Bize haksız cezalar verdiler. 2 sene ceza kesti UEFA ama biz 3 sene ceza çekmiş olacağız. Bu nedenle Avrupa'ya gitme durumumuz var..." ifadelerini kullandı.

Toplantıda tüm taraftar grupları yer alırken yönetim adına da Ömer Temelli, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker hazır bulundular.
Yorum Yazın