TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Ba, 'Gayet iyi bir şekilde karşılandım'

Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, 'Gayet iyi bir şekilde karşılandım. Herkes bana iyi davranıyor' dedi.
Ba, 'Gayet iyi bir şekilde karşılandım'
İHA - Siyah-beyazlıların yeni transferi Demba Ba, takımın kamp hazırlıklarını sürdürdüğü İngiltere’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer sürecinde herşeyin iyi ve hızlı bir şekilde geliştiğini ifade eden Senegalli futbolcu, “Önce menajerimle sonra da Chelsea kulübüyle görüşmeler oldu. Ben ilk önce İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile görüştüm. Beni burada görmek istemeleri her şeyi kolaylaştırdı” diye konuştu.

Demba Ba, Şampiyonlar Ligi eşleşmesinin zor bir eşleşme olacağına inandığını söyledi. Demba Ba, “Biz iki maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Feyenoord takımı geçen sezondan bir kaç oyuncusunu kaybetti. Bu turu geçmek istiyoruz” yorumunda bulundu.

Golcü futbolcu, takım arkadaşlarıyla gayet iyi arkadaşlıklar kurmaya başladığını da aktararak, “Genç oyuncular da var. Takımda Almanca bilen arkadaşlarım var ve ben de Almanca bildiğim için yabancılık çekmiyorum. Yavaş yavaş arkadaşlıklarımız gelişiyor” açıklamasını yaptı.

Drogba ve Sow gibi iyi oyunculardan takdir almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu dile getiren Senegalli futbolcu, Sow ile iyi arkadaşlıkları olduğunu ama sahada bu arkadaşlığın olmayacağını söyledi. Öte yandan Demba Ba, bütün maçlarda takımı için sahada olacağının da altını çizdi.

“Takım içinde tabii ki rekabet olacak” Demba Ba açıklamasına şöyle devam etti:
“Rekabet her zaman takımı daha da ileriye taşıyacaktır. Hem de benim alışma sürecimi hızlandıracaktır. Daha önce oynadığım takımlarda da rekabet ortamı vardı."

Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, “İstanbul'u pek keşfedemedim ama tabii ki gezip her yeri göreceğim. Müslüman olan bir ülkede bulunmam gündelik olaylarda bana kolaylık sağlayacaktır. Burada olduğum için mutluyum. Taraftarlarımızı çok seviyorum. İzlediğim videolarda onların özel olduğunu ben de fark ettim” dedi.
Yorum Yazın