TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bakan Canikli Giresun günlerine renk kattı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İstanbul Feshane’de düzenlenen Giresun Günleri’nin son gününde de hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Kemençe çalıp horon oynayan Canikli, vatandaşlara ekmek arası helva dağıttı.
Bakan Canikli Giresun günlerine renk kattı
İSTANBUL / İHA - Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen Giresun Günleri’nin açılışına katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, kapanışta da hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Giresun Günleri etkinlikleri kapsamında kurulan ilçelerin tanıtım stantlarını tek tek dolaşan Bakan Canikli, renkli görüntüler sahneledi. Hemşehrileriyle davul, zurna eşliğinde oynayan Bakan Canikli, bahşiş vermeyi ihmal etmedi. Kemençeye merakını da gizlemeyerek Canikli kemençe çaldı. Giresun’a özgü olan mayıs helvasını kendi elleriyle dağıtan Bakan Canikli’nin elinden helva almak isteyenler yoğun ilgi gösterdi. Bakan Canikli, özel bir hastanenin standını ziyaretinde ise tansiyon ve kolesterolünü ölçtürüp AK Parti hükümeti gibi istikrarlı olduğunu söyledi.

Festivalle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Bakan Canikli, organizasyonu gerçekleştiren Giresun Federasyonunu kutladı. Giresun Günleri’nin her yıl bir öncekinden daha coşkulu geçtiğini belirten Bakan Canikli, etkinliklerin amacına ulaştığını ve Giresun’un her yönüyle tanıtılmasına önemli katkılar sunulduğunu ifade etti.

İstanbul’da en fazla nüfusa sahip olan Giresun’u temsilen siyasi partilerden aday gösterilmediği yönündeki eleştirileri de değerlendiren Bakan Canikli, “Listeleri ayrıntılı değerlendirme imkanım olmadı ancak adaylar belirlenirken, genelde o ilin demokratik yapısı dikkate alınır. Demokratik siyaset temsilse bunlara dikkat edilmesi gerekir. Bu her siyasi partinin daha fazla destek alması açısından da önemlidir. Burada bir eksiklik varsa ilerleyen günlerde dikkate alıp en güçlü şekilde dile getiririz. Bunları daha sağlıklı ortamda değerlendirip tartışmak gerekir, o da seçim sonrasıdır” dedi.
Yorum Yazın