TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Bakan Elvan kendi adını taşıyan meydanın açılışını yaptı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’ın Ermenek ilçesinde yeni belediye binası ile kendi ismi verilen Lütfi Elvan Meydanı’nın açılışını yaptı.
Bakan Elvan kendi adını taşıyan meydanın açılışını yaptı
KARAMAN  İHA -  Bir dizi açılış ve temel atma törenine katılmak üzere 2 günlüğüne memleketi Karaman’a gelen Bakan Elvan, Ermenek ilçesinde yeni belediye binası ile isminin verildiği meydanın açılışını yaptı.

Açılış töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Bakan Elvan, “Hava koşulları nedeniyle benim gelişim ve yoğun yağmur yağışı nedeniyle temel atma törenlerini yapamadık. Hava müsait olursa bu temel atma törenlerini akşamki programda yapacağız. Sizlere hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur. Sizlerde görüyorsunuz hem Ermenek, hem de Karaman’ımız şantiyeye dönmüş durumdadır" dedi.

Bakan Elvan, konuşmasının ardından yeni Ermenek Belediyesi hizmet binası ile isminin verildiği meydanın açılışını yaptı. Törende Bakan Elvan ayrıca, 11 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Açılış törenine Bakan Elvan’ın annesi Samiye Elvan da katılarak, oğlunun konuşmasını takip etti. Bakan Elvan, daha sonra açılışını yaptığı belediye hizmet binasında köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Bakan Elvan, programları kapsamında Ermenek Assistt Çağrı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek.
Yorum Yazın