TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Bakan Eroğlu yarın Afyonkarahisar'a geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun yaklaşan 1 Kasım seçimleri çalışmaları kapsamında yarın memleketi Afyonkarahisar’a geleceği ve hafta sonunu kentte geçireceği kaydedildi.
Bakan Eroğlu yarın Afyonkarahisar'a geliyor
Sultan Gedik - AFYONKARAHİSAR / İHA - Afyonkarahisar’ın Şuhut ve Sinanpaşa ilçelerinde yapımı tamamlanan 17 tesisin açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Eroğlu, 12 tesisin de temelini atacağı kaydedildi. Memleketi Afyonkarahisar’ın Şuhut ve Sinanpaşa ilçesinde yarın gerçekleştirilecek temel atma ve açılış törenlerine katılacak Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun, açılış ve temel atma törenlerine katılacağı 29 tesisin toplam yatırım bedellerinin 78 Milyon 600 Bin TL olduğu belirtildi.

Yapılacak tesislere ilişkin Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada yarın saat 10.30’da Sinanpaşa Belediyesi önünde gerçekleştirilecek törende Sinanpaşa ilçesindeki 11 tesisin açılışının gerçekleştireceği, 4 tesisin ise temelini atacağı vurgulandı. Şuhut İlçesindeki temel atma ve açılış törenlerinin ise saat 14.00’te Şuhut Ulu Cami önünde gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, Şuhut’ta ise 6 tesisin açılışını gerçekleştireceği, 8 tesisin ise temelinin atacağı kaydedildi. Açılış ve temel atmalara ilişkin açıklamada şöyle denildi;
“Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu programı kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Şuhut İlçesi’nde inşa edilen 3,3 milyon TL yatırım bedelli Limak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonu’nu hizmete alacak. Ayrıca Şuhut’ta 5 milyon TL yatırım bedelli mezbahane ile 200 kişilik Yatılı Kız Kuran Kursu’nun da temellerini atacak. Sinanpaşa’da ise Afyonkarahisar Valiliği tarafından inşa edilen 8 derslikli Merkez Atatürk İlkokulu, 6 derslikli Garipçe Ortaokulu ve 8 derslikli Kırka İlkokulu’nun açılışını gerçekleştirecek.”
Bakan Eroğlu’nun 10 Ekim Cumartesi günü de kentte olacağı ve 11 Ekim Pazar günü kentten ayrılacağı belirtildi.
Yorum Yazın