TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Balıkesir'de 29 Ekim lazer gösterisi

Balıkesir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen lazer gösterisi nefes kesti.
Balıkesir'de 29 Ekim lazer gösterisi
BALIKESİR / İHA - Balıkesir Valiliği tarafından ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen programda, Valilik binasının duvarına yansıtılan lazer gösterisi görsel bir şölene dönüştü.

7’den 70’e her yaştan vatandaşın katıldığı etkinliğe, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da katıldı. Yaklaşık 15 dakika süren sunumda birbirinden ilginç kareler izleyecilerden büyük alkış aldı. Program hakkında bilgi veren Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, "Cumhuriyetimizin 91. yılınızı kutluyoruz. Bütün Balıkesirlilerle beraber bu akşam coşku içerisinde geçiyor. Tabi bizim için Cumhuriyet önemli. Cumhuriyetin kazanımları önemli. 2023’e hedef koyan Türkiye Cumhuriyeti için de önemli. O nedenle çalışıyoruz ve bu coşkuyu da halkımızla beraber kutluyoruz" dedi.

Gösteriyi izleyen aileler ve çocuklar ise ilk defa böyle bir sunuma şahit olduklarını ifade ederek, lazer gösterisini beğeni ile izlediklerini söylediler. Güler Koç adlı vatandaş, "Heyecandan konuşamıyorum. En büyük Türkiye, çok güzel Türkiye. Vatanımız bir tane. Allah vatansız kimseyi koymasın. Teröristlere de lanet okuyorum. Allah onları kahretsin. Bu vatan bölünmez" dedi.

Balıkesir Valiliğinin düzenlediği etkinlik havai fişek gösterileriyle sona erdi.
Yorum Yazın