TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Balıkesirspor ligin dibine demir attı

Spor Toto Süper Lig’in son sırasında bulunan Balıkesirspor’un Sivasspor’u yenerek son sıradan kurtulma planı tutmadı. Kırmızı-beyazlı takım, kendi sahasında kötü bir oyunla rakibine 3-1 yenildi.
Balıkesirspor ligin dibine demir attı
İHA - Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin’in cezalı olmasından dolayı basın toplantısına yardımcı antrenör Deniz Kolgu katıldı.

Antrenör Kolgu, "Futbolcularımızın yaşadığı gerginlik, hatalara neden oldu. Ortada sorun varsa sorumlu biziz. Oyuncularımızın gözlerinden öpüyoruz. Bizim onlara ilişkin bir sorunumuz yok. Çalışmaya devam. Ortada bir başarısızlık var. Gerginlik takımımıza olumlu yansımadı, çıkamadık içinden. Sorumlu biziz, başka söylenecek bir şey yok" dedi.

Deniz Kolgu, istifa ile ilgili olarak sorulan soru üzerine, görevlerinin başında olduklarını söyledi.

SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise zor bir maç oynadıklarını belirterek, özellikle ligde zor günler geçiren ve durumunu düzeltmek isteyen bir takıma karşı mücadele ettikleri için müsabakanın kendileri bakımından daha da zorlaştığını ile getirdi.

Bugüne kadar gol pozisyonlarında şanssızlık yaşadıklarını ifade eden Carlos, "Bugün de iyi bir maç ortaya koyduk, 3 gol bulduk. Oyuncularımızı kutluyorum. İyi bir oyun ortaya koyduk. Şansımız geri gelmeye başladı. Eski günlerimize dönmeye başlıyoruz. Göze güzel görünen futbolu seviyorum ama bazen görevimiz gereği galibiyete yönelik oynamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.
Yorum Yazın