TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Başbakan Davutoğlu'nun Afyonkarahisar ziyareti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, hafta sonu yapılacak olan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı AK Parti Afyonkarahisar İl Kongresi ile ilgili olarak, 'Hemşehrilerimiz Başbakanımızı sevgiyle bağrına basacak' dedi.
Başbakan Davutoğlu'nun Afyonkarahisar ziyareti
AFYONKARAHİSAR / İHA - Bakan Eroğlu, 1 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan AK Parti Afyonkarahisar İl Kongresi’ne AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun iştirak edeceğini kaydetti. Yıllar önce kutlu bir yürüyüşün başladığı Afyonkarahisar’da yine kutlu bir gün yaşanacağını ifade eden Bakan Eroğlu, Afyonkarahisarlıların başta Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere kente gelecek bütün misafirleri büyük bir coşku ve sevgiyle bağırlarına basacağını kaydetti. AK Parti’nin 2001 yılında Afyonkarahisar’dan yola çıktığını hatırlatan Bakan Eroğlu, “Yola çıktığımız günden beri ne zaman sandığa gidilse ne zaman halkın iradesine başvurulsa Afyonkarahisar yüzümüzü hep ak etmiştir. Afyonkarahisarlılar daima bizleri destekledi ve ülkemizdeki bu büyük dönüşüme katkı verdi. Hemşehrilerim İl Kongremizde de bizleri yalnız bırakmayacak ve Afyonkarahisar misafirperverliğini ziyadesiyle göstereceklerdir” dedi.

Merkez, ilçe, belde ve köy demeden bütün AK Parti sevdalılarını 1 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan Ak Parti İl Kongresine davet eden Bakan Eroğlu, yapılacak kongrenin başta Afyonkarahisar olmak üzere hayırlar getirmesini temenni etti.
Yorum Yazın