TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Başbakan Yardımcısı İşler, yeni Türkiye inşasına Allah'ın izniyle devam

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Yeni Türkiye inşasına Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam sloganıyla hareket edeceğiz ve 2023 hedeflerini güçlü bir şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi.
Başbakan Yardımcısı İşler, yeni Türkiye inşasına Allah'ın izniyle devam
ANKARA / İHA - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun isminin genel başkan adayı olarak açıklanmasının ardından parti genel merkezi önünde gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti olarak istişareye önem veren bir parti olduklarını belirterek, bugüne kadar almış oldukları kararları istişareler sonucu aldıklarının altını çizdi.

Kararın, Türkiye’ye, millete ve AK Parti’ye hayırlı olmasını temennisinde bulunan İşler, “Tabii ki 27’sinde genel kongremiz olacak. Kongrede inşallah delegelerimiz de gerekli teveccühü gösterdikten sonra Sayın Ahmet Davutoğlu, genel başkanımız olacak ve müstakbel başbakanımız olacak. Ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olsun. AK Parti 3 Kasım 2002’den bu yana yeni bir Türkiye inşa ediyor. Yeni Türkiye inşasına Allah’ın izniyle devam edeceğiz. ’Durmak yok, yola devam’ sloganıyla hareket edeceğiz ve 2023 hedeflerini güçlü bir şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Davutoğlu’nun da yaptığı konuşmada bu konuların altını çizdiğini kaydeden Başbakan Yardımcısı İşler, “Elbette ki çözüm süreci devam edecek. Yine aynı şekilde paralel yapıyla mücadele devam edecek ve Türkiye’yi ileri demokrasi seviyesine çıkarmak için ki bu 2023 hedeflerimizde de var, inşallah bu hedefleri gerçekleştirmek için yeni dönemde de kurumsal kimlikle hareket ederek, ortak akılla hareket ederek, güçlü, yeni bir Türkiye’yi inşallah inşa etmeyi sürdüreceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın