TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası

Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Çanakkale Grubu’nun tanıtım toplantısı yapıldı.
Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası
ÇANAKKALE / İHA - Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 23-25 Ekim tarihleri arasında Çanakkale’nin de ev sahipliğini yapacağı Kadınlar Türkiye Kupası grup eleme karşılaşmalarının tanıtımı Seramik Müzesi’nde yapıldı.

Toplantıya katılan Çanakkale Valisi Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu katıldı. Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Ömer Buharalı, “Kadrolara bakıldığında 4 takımın da kadrosunun oyuncu kalitesi bakımından yüksek değerlere sahip olduğunu aktaran Buharalı, "Böyle bir grubun favorisini söylemek çok zor. Herkes birbirini yenebilecek güçte. Sezon başından beri bazı aksilikler ve üzücü olaylar oldu. Bütün bunlara rağmen gruptan çıkmak için buradayız. Oyuncularımın sakatlık derecesinde, farklı rotasyonlarda oynatmaya çalıştım. Bunlar birazcık bizi zorladı. Ama sonuçta oyuncularıma inanıyorum. Elimizden gelenin fazlasını yapıp gruptan çıkacağız. Böyle güze bir şehre güzel basketbol maçları sunmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaşlı oyuncu Ecem Güler ise, "Mücadele edecekleri grubu zorlu bir grup. Bütün takımlar iyi kadroya sahip. Sezon başından beri birçok aksilikle karşılaştık. Sakat oyuncularımız var. Ama bütün bunlara rağmen maçları kazanmak için sahada terimizi dökeceğiz. Buradan iyi galibiyetler alarak finallere kalmak istiyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu. Toplantının sonunda takımların başantrenör ve oyuncularına birer hediye verildi.
Yorum Yazın