TİC Holding Header
  • USD 32.428
  • EUR 35.064
  • Altın 2326.442
  • BIST 100 8880.09
  • Sağlık

Bayram Cemile Teyze'ye erken geldi

Uzun yıllar çektiği fıtık ağrısından manipülasyon tedavisiyle kurtulan 71 yaşındaki Cemile Yıldız, bayram sevincini erken yaşadı.
Bayram Cemile Teyze'ye erken geldi
BURSA / İHA - Ameliyat masasına yatmadan bel ve boyun fıtığından kurtulmak isteyenlerin tercihi manipülasyon tedavisi. Uzun yıllar bel ağrıları ile yaşamaya çalışan 71 yaşındaki Cemile Yıldız, bir buçuk sene önce düşmesiyle birlikte ağrılarının yanı sıra belinde kayma da meydana geldi. Doktor doktor dolayan Yıldız, son olarak çareyi ameliyat olmakta buldu. Ameliyat masasına yatmaya hazırlanan Yıldız, "Her şey hazırdı. Fakat kalp hastalığım sebebiyle ameliyat olmadım. Yürüyemeyecek haldeydim. Ne yapacağımı şaşırdım. Televizyonda Ali Şahabettinoğlu’nu gördüm ve geldim. El ile tedavi edilerek, 12 seansta eski halime döndüm. Şimdi gayet rahat yürüyor ve hareket ediyorum. 70 yaşındayım eskisinden bile daha iyiyim" diye konuştu.

Daha evvel yolda yürüyen insanlara özendiğini ifade eden Yıldız, "Kendi ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyordum. Yaşadığım ağrılardan kurtulduğum için doktor beye ne kadar teşekkür etsem az. Bel ağrısı çeken herkesin hiç bir doktora gitmeden manipülasyon muayene ve tedavisi olmasını tavsiye ediyorum. Geçmiş bayramlarda çocuklarım, torunlarım ve komşularım geldiğinde yerimden kalkamıyordum. Bütün bayram hazırlıklarımı onlar geldiğinde yapıyordu. Ama bu bayram çocuklarımı ayakta karşılayacağım. Onlara hizmet edeceğim. Bana bayram erken geldi. Çok mutluyum" dedi.

Cemile Yıldız’ın geldiğinde kambur bir vaziyette ve 10 metre bile yürüyemez halde olduğunu ifade eden Fizik Tedavi ve Manipülasyon Uzmanı Ali Şahabettinoğlu, "11 seanslık bir tedavi sonucunda bel ağrıları, uyuşma şikayetleri geçti. Şimdi dik bir şekilde gayet rahat yürüyebiliyor. Artık kendi işini kendisi görebilecek. Manipülasyon tedavisiyle bel ve boyun fıtığında yüzde 98 oranında başarıya ulaşıyoruz. El yardımıyla rahatsızlık çekilen bölgeye birtakım germe, dönme, çevirme gibi teknikler uyguluyoruz. Genellikle haftada 2 seans halinde tedavi ediliyor. Basit bir rahatsızlıkta tedavi 3, orta rahatsızlıkta 6, ağır tedaviler için ise 10 seans sürüyor" diye kaydetti.
Yorum Yazın