• Genel

Bayram günü çifte mutluluk

Başkent’te bir lokantanın önünden 3 gün önce çalınan araç, Güneşevler Mahallesi’nde terk edilmiş bir şekil de bulunarak sahibine teslim edildi.
Bayram günü çifte mutluluk
ANKARA / İHA - Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce İrfan Baştuğ Caddesi üzerinde bulunan bir lokantadan lahmacun almak için lokantaya giren hırsız, kasanın yanında bulunan otomobilin anahtarını alarak dükkan önünde bulunan aracı çaldı. Aracın çalınmasının ardından dükkan önünde otomobilinin olmadığını fark eden lokanta sahibi Cevat Yetişkin, polislere haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek 06 BD 5093 plakalı aracın bulunması için çalışma başlattı. Altındağ’da terk edilmiş bir şekilde yolun kenarına bırakılan aracın inşaatta çalışan bir bekçi tarafından fark edilmesi üzerine araç sahibine haber verildi. Aracının bulunması üzerine olay yerine gelen Yetişkin, polis ekiplerine haber verdi. Benzinin bitmesi üzerine yol kenarına bırakılan araç içerisinde olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı.

Yapılan çalışmanın ardından 06 BD 5093 plakalı araç sahibine teslim edildi. Bayramın birinci günü otomobilinin bulunmasıyla çifte mutluluk yaşayan Yetişkin, “Arefe gününden bir gün önce saat 23.00’civarı lokantayı kapatmak üzereyken esmer bir çocuk geldi. Aç olduklarını söyledi ve yiyecek bir şeyler istedi. Bende lahmacun vereyim dedim. Ne kadar diye sordu. Ben de 4 TL olduğunu söyledim. 5 adet lahmacun söyledi ve 20 TL uzattı. O sırada kasaya yaslanmış olduğunu fark ettim. Yazar kasanın içerisinde arabanın anahtarı vardı. Paket yapmak için sırtımı çevirdim o sırada anahtarı almış. Aradan bir dakika geçmeden aracın olmadığını fark ettim. Bizim bayramımızı zehir etti bu olay. İnsanın ağzının tadı gidiyor. Sen insanlık yapıyorsun, yardımcı olayım diye bir lokma ekmek veriyorsun. O kalkıp anahtarı çalıyor daha sonra da aracı çalıyor” dedi.
Yorum Yazın