TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bayram harçlığını alan çocuklar, soluğu Vıaland'da aldı

Ramazan Bayramı’nda büyüklerinin elini öpüp harçlığını alan çocuklar, soluğu Vialand Tema Park’ta aldı. Eğlence alanlarında bayramın keyfini çıkaran çocukların sevinç ve korkudan attıkları çığlıklar zaman zaman birbirine karıştı.
Bayram harçlığını alan çocuklar, soluğu Vıaland'da aldı
İSTANBUL / İHA - Ramazan’ın sona ermesiyle bugün yurdun her köşesinde bayram heyecanı yaşanmaya başlandı. Aile bireylerinin kabir ve akraba ziyaretlerinin ardından ise sıra çocukları eğlendirmeye geldi. Ramazan Bayramı’nda büyüklerinin elini öpüp cep harçlığını alan çocuklar ise soluğu Vialand’da aldı. Aileleriyle birlikte Vialand’ı dolduran çocuklar, bayramın ilk gününde gönüllerince eğlendi. Çocuklar kadar gençler de eğlenceli dakikalar yaşarken, oyun parkurları ve oyuncaklarının önünde uzun kuyruklar oluştu. Yerli - yabancı herkesin akın ettiği Vialand Tema Park’ta, oyun parkurlarında renkli görüntüler oluştu. Çocukların sevinç ve korkudan attıkları çığlıklar zaman zaman birbirine karıştı.

Azerbaycan’dan gelen gençler, parkı çok beğendiklerini belirterek, “İstanbul çok güzel bir yer. Çocuklar ve büyükler için burası çok iyi. Vialand belki de dünyada en büyük yer” dedi.

Babasından harçlığını alıp gelen bir çocuk ise, “Çok eğleniyorum. Bayram harçlığımı aldım koştum buraya. Çılgın şeylere binmek istiyorum. Bugün benim doğum günüm” diye konuştu.

Ailesiyle bayramı eğlenerek geçiren bir başka çocuk ise, “Çok şeye bindim hepsi çok güzeldi. Çok güzel bir yer yapmışlar hepsini çok beğendim” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın