TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

BBP'nin kuruluşunun 22. yıl dönümü kutlandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel başkanı Mustafa Destici, 'Ermenistan Karabağ’da işgal ettiği topraklardan çekilmezse, sözde soykırım masalıyla bütün dünya devletlerini Türkiye’ye karşı yaptırıma zorlarken sınırları içerisinde bir tane Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına, Müslüman’a yaşama hakkı vermezken bizde burada yüz bin tane kaçak Ermeni’ye müsaade etmeyeceğiz. Büyük Birlik Partisi iktidara geldiği gün onları Erivan’a geri göndereceğiz' dedi.
BBP'nin kuruluşunun 22. yıl dönümü kutlandı
ANKARA / İHA - Destici, BBP’nin kuruluşunun 22. yıl dönümü dolayısıyla verilen kahvaltıda konuşu. İçkale Oteli’nde düzenlenen kahvaltıya, Destici’nin yanı sıra parti kurucuları, Merkez Karar ve Yürütme Kurulu üyeleri, Kadın Kolları yöneticileri ve diğer yetkililer katıldı. Destici, Anayasa Komisyonu’nun anayasa yapmama komisyonu olarak kurulduğunu söyleyerek, sonuç olarak Anayasa Komisyonu’nun anayasa yapamadığını belirtti. Güneydoğu’da birçok ilde güvenliğin olmadığını savunan Destici, “Paralel yapılar oluşturulmuş, mahkemeler kurulmuş, vergi daireleri kurulmuş, her türlü kurum ve kuruluş paralel şekilde tesis edilmiş. Bütün bunlarla birlikte kamu düzeni diye bir şey kalmamış” dedi.

Şahsi çıkarları için eğilmeyeceklerini söyleyen Destici, “İnandığımız yolda dosdoğru devam edeceğiz. Bizim siyasetteki varlık sebebimiz de bu. Diyorlar ki, 22 senedir Büyük Birlik Partisi büyük gruplar halinde Meclis’e girmiyor, hazine yardımı almıyor, iktidar ortağı olmuyor ama varlığını sürdürmeye devam ediyor. Siz anlayamazsınız. Büyük Birlik Partisi sadece seçimlere girip çıkmak için kurulmuş bir parti değil, sadece bir parti değil, fikri olan, misyonu olan, ideolojisi, gayesi olan bir siyasi hareketin adıdır Büyük Birlik Partisi” diye konuştu.
Sözde Ermeni soykırımına ilişkin olarak ise Destici, şunları söyledi:“Ermenistan Karabağ’da işgal ettiği topraklardan çekilmezse, sözde soykırım masalıyla bütün dünya devletlerini Türkiye’ye karşı yaptırıma zorlarken sınırları içerisinde bir tane Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına, Müslüman’a yaşama hakkı vermezken bizde burada yüz bin tane kaçak Ermeni’ye müsaade etmeyeceğiz. Büyük Birlik Partisi iktidara geldiği gün onları Erivan’a geri göndereceğiz.”
Yorum Yazın