TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Belge, Manevi babam Süleyman Seba'yı kaybettim, ağlamadım

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), vahim bir kaza sonucu hayatını kaybeden foto muhabiri Erkan Koyuncu’nun vefatının ardından bir konferans düzenledi.
Belge, Manevi babam Süleyman Seba'yı kaybettim, ağlamadım
İSTANBUL / İHA - Türkiye Spor Yazarları Derneği, Erkan Koyuncu’nun vefatının ardından olayla ilgili bütün detayları, hukuki ve sosyolojik yönden konuştu. Konferansa Türkiye spor Yazarları Derneği üyelerinin yanı sıra Erkan Koyuncu’nun eşi, gazetelerin köşe yazarları ve Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaşanan kaza sonucu hayatını kaybeden foto muhabiri Erkan Koyuncu’nun eşi, bu zamana kadar kulüplerden veya herhangi bir yerden yardım geldi mi sorusuna, hiçbir şekilde bir yardım gelmediğini söyledi.

ONUR BELGE: “ERKAN BENİ AĞLATTI”
Türkiye Spor Yazarları Derneği eski Başkanı Onur Belge, Erkan Koyuncu’nun vefatıyla ilgili olarak hayatında çok fazla ağlamadığını fakat bu olayın kendisini hüngür hüngür ağlattığını belirterek, “Benim suratımda kıl oynamaz. Ömrümde de ağlamadım. Büyük abim öldü ağlamadım. Manevi babam Süleyman Seba’yı kaybettim ağlamadım. Evet bunların hiçbirine ağlamadım ama Erkan beni ağlattı. Köşeye çekildim evde ve ağladım. Neden ağladığıma gelince ise babası Selahattin Koyuncu’yu tanırdım. Babası bildiğimiz mahalle çocuğuydu. Erkan’ın sakalları biraz daha uzamış hali. Giyimine kuşamına pek dikkat etmezdi. Gömleği dışarıda gezerdi. Beni tanıyanlar bilir. Giyimime kuşamıma biraz dikkat ederim. Bir gün Selahattin ile oturduk konuşuyoruz. Selahattin dedim biraz böyle beyaz gömlek falan şık giyin İstanbul temsilcisi olduk dedim. Beyaz gömlek, kravat, ceket aldık. Sağolsun lafımı ikiletmedi. Ondan sonra uçağa film atmaya bile beyaz gömlek, kravat ile gitti. Geldi bana ’Çocuğum olacak’ dedi. Bu baba bu çocuğu kolay kazanmadı. Hiçbirimiz kolay kazanılmadık” dedi.

ARİF KIZILYALIN: “GELENE DE GELMEYENE DE EYVALLAH”
Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şube Başkanı Arif Kızılyalın da bu konferansın Erkan Koyuncu’nun vefatının ardından neler yapılabileceğini, bundan sonraki iş kazalarının bu şekilde yaşanmaması için toplanıldığını vurgulayarak, “Biz bu konferansa herkesi çağırdık. Oturalım konuşalım istedik. Neler yapabiliriz, bundan sonra bu olayların yaşanmaması için ne yapılmalı şeklinde konuşmak istedik. Ama görüyorum ki katılım az. Biz herkesi çağırdık ama herkes gelmedi. Gelene de gelmeyene de eyvallah” ifadelerini kullandı.

MANSUR TOPÇU: “OLAYIN KASITA YAKIN OLDUĞUNU BEN ADLİYE KORİDORLARINDA DUYDUM”
Avukat Mansur Topçu, hukuki açıdan her türlü durumda ailenin yanında olduğunu söyleyerek, “Ne yapılması gerekiyorsa biz buradayız ve hazırız. Olayla ilgili belki kasıt olmayabilir ama kasıta yakın olduğunu ben adliye koridorlarında duydum. Umuyorum ki bunlar doğru çıkmasın. Hatalar zincirinden kaynaklanan elim bir kaza sonucu olsun bu durum. Hukuken ortada bir suçlu hatta birden fazla suçlu var” diye konuştu.
Yorum Yazın