TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Beşiktaş, Londra'ya ulaştı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. maçında yarın Tottenham Hotspur ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti. Siyah-beyazlı kafile 4 saatlik bir yolculuğun ardından Londra’da konaklayacakları otele yerleşti.
Beşiktaş, Londra'ya ulaştı
İSTANBUL / İHA - Beşiktaş kafilesinde Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, teknik direktör Slaven Bilic, teknik heyet ve 21 futbolcu yer aldı.

Kafile ile Londra’ya gelen Beşiktaş Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, kendileri için çok önemli bir maç olduğunu belirterek, “İlk maçımızda berabere kalarak 2 değerli puan kaybettik. Tek amacımız buradan galibiyetle dönmek. Umarım bayram tatiline buradan keyifle gideriz” şeklinde konuştu.

Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının bir kısmının birbirlerinin maçlarına gideceğine değinen Vardar, “İnşallah Türkiye için iyi bir hafta olur” dedi.

Mete Vardar, Londra’ya tam kadro geldiklerini belirtti ve takımın Londra sonrası İstanbul’a uğramadan Edremit üzerinden Balıkesir’e geçeceğini açıkladı.
Yorum Yazın