TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

BEST Balıkesir yeni sezona hazır

Bu yıl Türkiye Basketbol Ligi olarak belirlenen 2. Lig'de mücadele BEST Balıkesir Basketbol Kulübü, sezon öncesinde takımı basın mensuplarına tanıttı.
BEST Balıkesir yeni sezona hazır
Cansu Türkmenlio - BALIKESİR / İHA - Best Balıkesir Basketbol Kulübü 2015-2016 sezonu oyuncu ve teknik ekip tanıtımını Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan BEST A.Ş’de gerçekleştirdi.

BEST A.Ş toplantı salonunda basının önüne çıkan Best Balıkesir Basketbol Kulübü bu sezon ki oyuncu ve teknik ekip kadrosunu tanıtırken takımın Genel Koordinatörü Gafur Çoymak ve Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sırrı Yırcalı 2015-2016 sezonu hakkında bilgi verdi.

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sırrı Yırcalı, 5 yıldan bu yana takımın ana sponsoru olduklarını ifade ederken desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Yırcalı, "Best ailesi olarak bu sene 6.yılımız. Bundan önceki 5 yıl da Best Basketbol Kulübünün ana sponsoru olarak destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz. Bu süre içinde takımımızın en başından şu andaki konumuma kadar çıkmasını takip ettik. Bu işin fikir babası olan Gafur Çoymak’ta bu süreç içerisinde büyük bir özveri ile çalışarak takımın bugünkü başarısında pay sahibi oldu. Balıkesir halkının da Best Balıkesir takımına sahiplendiğini görmekten de son derece memnuniyet duyuyoruz. Balıkesir’de oynadığımız maçların ambiyans oldukça iyi. Balıkesirli vatandaşlarımızı bu sezonda maçlara bekliyoruz. Basketbol maçlarına olan ilginin her yıl giderek arttığını da görüyoruz" dedi.

Best Balıkesir Basketbol Kulübü Genel Koordinatörü Gafur Çoymak 2015-2016 sezonunda ligdeki takımların ciddi kadrolar oluşturduğunu belirtirken şampiyonluk için kıran kırana bir yarışın yaşanacağını söyledi. Çoymak, "Bu sene TB2L olan ligimizin adı Türkiye Basketbol Ligi olarak değişti. Bu ligin artan kalitesinden dolayı bu şekilde bir değişiklik oldu. Türkiye Basketbol Ligi’nin bir üstü de Türkiye Basketbol Süper Ligi olarak adlandırıldı. Bu sezon ligde mücadele edecek takımlar oldukça ciddi kadrolar oluşturdular. 8-10 tane takım inanılmaz şekilde güç dengeleri birbirine yakın takımlar oluşturdular. Bu takımlardan birisi de biziz. Sezon boyunca üst düzey müsabakalar bizleri bekliyor. Bizde sezon iyi şekilde hazırlandık. Sezona hazırız. Cumartesi günü ilk maçımız da Kurtdereli Spor Salonunda Eskişehir Basket ile karşı karşıya geleceğiz. İlk maçımızda taraftar desteğine ihtiyacımız var. Onları cumartesi günün oynanacak olan Eskişehir Basket maçına davet ediyorum" dedi.

Basın açıklamasının ardından bu sezon BEST Balıkesir’in forma sponsorlarından olan iş adamı Bülent Maviş’e Best Balıkesir takım kaptanı Serhat Büker forma hediye etti. Tanıtım programının sonunda Best Balıkesir Basketbol Kulübü oyuncuları ve teknik ekibi BEST A.Ş fabrikası önünde toplu fotoğraf çektirdi.
Yorum Yazın