TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Bılıc, Partizan maçına hazırız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Partizan maçına hazır olduklarını söyledi.
BELGRAD / İHA - Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Partizan ile oynayacakları karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenledi.

Maçın oynanacağı Partizan Stadyumu’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hırvat teknik adam, “Partizan ile ciddi bir maç oynayacağız. Bu maça hazırız. İyi bir netice elde edeceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz buradan puan veya puanlarla ayrılmak. Partizan önemli ve güçlü bir takım. Şimdiye kadar nasıl oynadıysak bu maçta da öyle oynayacağız. Oyun sistemimizi rakibimizin oyunu da etkileyecek. Kağıt üzerinde her şey kolay, önemli olan hayata geçirmek. En iyisini yapmak için çok çalışacağız. Genç ve tecrübeli oyuncuların karışımından oluşan güçlü bir ekipler. Saygı duyulması gereken bir teknik adama sahipler” dedi.

MOTTA: "ÜÇ PUAN ELDE ETMELİYİZ"
Beşiktaş’ın başarılı oyuncularından Ramon Motta ise yarın kendilerini çok önemli bir maç beklediğini vurgulayarak, "Üç puan elde etmeliyiz. Sonraki tura yaklaşmak için bunu başarmalıyız. Karşımızda güçlü bir takım var. Tutkulu bir taraftar topluluğuna sahipler. Elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmaya çalışacağız” diye konuştu.

Takım olarak iyi oynadıklarını ifade eden Motta, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Gün geçtikçe gelişiyoruz. Lig bizim için çok önemli. Avrupa’da da hedeflerimiz var. Buraya adapte oldum. Takımın yükselen havasıyla performansımı artırmak istiyorum. Sezon sonunda kupalar kaldırmak istiyoruz” sözlerini sarf etti.
Yorum Yazın