• Siyaset

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Ülkeye, Millete ve Türkiye

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ülkeye, millete ve Türkiye demokrasisine Davutoğlu isminin hayırlı olması dileğinde bulunarak, Davutoğlu, hem akademik alanda hem de devlet yönetiminde Türkiye’ye önemli hizmetleri olan birisi dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Ülkeye, Millete ve Türkiye
ANKARA / İHA - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun isminin genel başkan adayı olarak açıklanmasının ardından AK Parti Genel Merkezi önünde gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ülkeye, millete ve Türkiye demokrasisine Davutoğlu isminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti’nin istişareye verdiği önemin bu vesileyle ortaya konduğunu, parti içindeki uzun istişare sürecinden sonra ismin belirlendiğinin altını çizen Işık, Davutoğlu’nun hem akademik alanda hem de devlet yönetiminde Türkiye’ye önemli hizmetleri olduğunu ifade etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ise, parti kurullarında yapılan istişareler sonucunda, Ahmet Davutoğlu isminin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandığını söyledi.

Davutoğlu’na başarılar dileyen Eker, kendisinin arkasında olacağını ve ona destek vereceklerini ifade etti.

Eker, “İnşallah kongrede de onaylanır, AK Parti tarihsel yürüyüşünü onunla birlikte sürdürür” dedi.
Yorum Yazın