TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Boluspor Adanaspor maçının ardından

PTT 1. Lig’de Boluspor kendi evinde Adanaspor’u 3-1 mağlup ederken, Boluspor’da haftalar sonra alınan 3 puanın sevinci, Adanaspor’da ise üzüntü hakimdi.
Boluspor Adanaspor maçının ardından
İHA - Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Sıkıntılı ve kötü bir periyodu sonlandırdık. Mağlup olduğumuz maçlar üst üste geldi. Biz maça çıkarken bu kötü periyodu sonlandırmak istiyorduk. Bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Bu durumdan da memnun değiliz. Geçen haftada söyledim; bulunduğumuz konum suni, ilk 10 içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum. Kötü periyodun ardından galip gelebilecek duruşu göstermek ve mücadele etmek biraz zor çünkü bu işin psikolojik tarafı da var. O yüzden futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu süreçte başkanımıza da takımımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Çok fazla gol pozisyonuna girmemiz sevindirici. Değerlendiremedik ama kendimizi eleştireceğimiz noktalar var. Son haftalarda en çok şikayet ettiğim konu hücumda üretken olamamamızdı. O üretkenliği bugün sağladık. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsak maç çok daha farklı olabilirdi. Ama sonuç ne olursa olsun biz buradan üç puan ile ayrılmayı istiyorduk. Bunu da başardık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise, iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “İlk devre oyuna baktığımızda 2-0’lık skor vardı ama pozisyon zenginliği yoktu. Bir tane duran toptan yediğimiz gol ve bir tane de bizim çıkarken kaptırdığımız rakip değerlendirdi. İlk devre skor 1-0 iken pozisyona giren bizdik. Murat Yılmaz’ın değerlendiremediği bir pozisyon var. Fakat ilk devre bazı şeyler dengeyi bozdu. Mesela hakemin bizim oyuncuyu ikinci sarı karttan atması. Hem skor avantajı önde olan Boluspor vardı hem de sayısal olarak önde olan Boluspor vardı. Ama benim oyuncularım bu durumu ikinci devre hiç hissettirmedi. Yani 11’e 11 oynanır gibi mücadele etti ve durumu 2-1’e getirdiler. Hatta beraberliği yakalayacağımız fırsatlar da oldu ama gol atmayı beceremedik. Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum ve Boluspor’a da bundan sonra başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın