TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Bozüyük'te uyuşturucu operasyonu

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ile Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bozüyük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı. Mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bozüyük'te uyuşturucu operasyonu
İHA - Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devriye görevi sırasında A.B. isimli şahsa uyuşturucu satmaya çalışan O.S.’yi suçüstü yakaladı. Yapılan aramada 3 adet satışa hazır halde uyuşturucu ve bir miktar para ele geçirildi.
Sonrasında Bilecik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince derinleştirilen operasyonda O.S. ile birlikte hareket ettiği tespit edilen F.D. isimli şahıs da yakalandı. Şahsın ikametinde yapılan aramada 7 adet satışa hazır halde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde satışından elde edilen bir miktar para ile 1 adet kurusıkı tabancayla birlikte 29 adet kurusıkı fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan O.S. ve F.D. ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan zanlılardan O.S. Bilecik Cezaevine, F.D. ise Pazaryeri Cezaevine gönderildi.
Yorum Yazın