TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Bursa'da lodos dehşeti, 2 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde şiddetli lodosun uçurduğu çatı, traktörüyle odun taşıyan bir kişinin üzerine düşerek ağır yaralanmasına sebep oldu.
Bursa'da lodos dehşeti, 2 yaralı
BURSA / İHA - Müftülük inşaatına mermer taşıyan bir kişi de çatıdan düşen gazbetonun başına isabet etmesiyle yaralandı. Bir başka uçan çatı da Bursa-İstanbul kara yolunun ortasına düştü.

Marmara Bölgesi’nde hayatı felç eden lodos Orhangazi ilçesinde iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Gedelek Mahallesi’nde Üzeyir Engin’e ait binanın çatısı şiddetli lodosun etkisiyle yerinden koptu. Uçan çatı, odun toplayan 53 yaşındaki Recep Topal’ın traktörünün üzerine düştü. Vatandaşların yardımıyla çatının altından çıkarılan Topal, 112 Acil Servis ambulansıyla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Topal, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Bursa Muradiye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Hürriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden müftlük binası inşaatında çalışan mermer ustası Rıfat Yıldırım’ın (35) başına ise yutong düştü. Kanlar içinde yere yığılan talihsiz genç ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi olduğu bildirilen Yıldırım, Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

ÇATI KARA YOLUNA UÇTU
Öte yandan, Bursa -İstanbul kara yolunun Orhangazi kesiminde orta refüje bir çatı uçtu. Çatı, kara yolunun her iki yönünde birer şeridi kapattı. Emniyet ekipleri trafiği kontrollü olarak verdi. Çatının vinçle kaldırılmasından sonra trafik akışı normale döndü.

Lodosun şiddetini arttırması ve yaşanan kazalardan sonra belediye hoparlöründen anonslar yapılarak vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda ikaz edildi.
Yorum Yazın