TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bursa'daki fabrika yangını devam ediyor

Bursa'da 1600 işçinin çalıştığı tekstil fabrikasındaki yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangın halen kontrol altına alınamazken, işçilerin bayram tatilinde olması muhtemel faciayı önledi. Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Acı haberi alan fabrika işçileri olay yerine koştuklarında gözyaşlarına boğuldular.
Bursa'daki fabrika yangını devam ediyor
BURSA / İHA - Merkez Yıldırım ilçesinde trafo patlaması sonucu başlayan yangın fabrikayı sarmıştı. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınamadı. Bayram tatili olduğu için fabrikada sadece 3 güvenlik görevlisi ve bir amirin bulunduğu öğrenildi. Yangın haberini alan fabrika çalışanları olay yerine koştuğunda gözyaşlarını tutamadılar. 3 itfaiye eri ise dumandan zehirlendi.

Olay yerinde inceleme yapan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Yangına ilk Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yapıldı. Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı helikopterleri bölgeye sevk ederek havadan müdahale etmeye başladık. Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden de ek yardım istedik. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmaması bizleri rahatlattı. Fakat maddi olarak hasar büyük" dedi.
Yorum Yazın