TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Bursaspor İstanbul takımlarına karşı galibiyete hasret

Bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin büyük takdirini kazanan Bursaspor, İstanbul takımlarına karşı oynadığı son 13 maçta galibiyete hasret kaldı.
Bursaspor İstanbul takımlarına karşı galibiyete hasret
BURSA / İHA - Yeşil-beyazlılar, İstanbul takımlarına karşı galibiyeti unuttu. En son 2012-2013 sezonunun 28. haftasında sahasında Beşiktaş’ı 3-0 gibi net bir skorla geçen Timsah, o müsabakanın ardından oynadığı 13 maçta rakiplerine karşı diş geçiremedi. Bu dönemde Fenerbahçe ile oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, Galatasaray ile ligde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 5 maçta 2 beraberlik, 3 mağlubiyet, Beşiktaş ile oynadığı maçlarda 3 mağlubiyet, Kasımpaşa ile oynadığı son 2 maçtan ise 2 beraberlikle ayrıldı.

ÜST ÜSTE 2 İSTANBUL TAKIMIYLA KARŞILAŞACAK
Bursaspor’u ilk yarının sonlarına doğru zorlu bir fikstür bekliyor. Son maçlarda İstanbul ekiplerine karşı üstünlük kuramayan yeşil-beyazlılar, bu şansızlığına İstanbul Başakşehir ve ardından kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçında son vermeye çalışacak.

TİMSAHIN 5 MAÇTIR BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Yeşil-beyazlılar, bu sezon oynadığı futbolla parmak ısırtıyor. Taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini toplayan Bursaspor, ligde oynadığı son 5 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Bursaspor bu maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.
Yorum Yazın