TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Cami ve okullara giren hırsız güvenlik kamerasında

Mersin’de bazı cami ve okullara girerek hırsızlık yapan bir kişi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Cami ve okullara giren hırsız güvenlik kamerasında
MERSİN / İHA - Edinilen bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri son zamanlarda camiler ve okullarda meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Ekipler, hırsızlık olayının meydana geldiği yerlerde güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Güvenlik kameralarının incelenmesi ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını B.K. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan ekipler, B.K.’yi dün yakaladı. B.K.’nin yapılan sorgusunda 4 okul, 3 camide meydana gelen hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

Şüpheli B.K., emniyetteki sorgusunun ardından 7 ayrı hırsızlık olayından adliyeye sevk edildi.

Ulu Cami’nin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde hırsız, önce caminin içine giriyor ve cami hocasının odasının önüne gidiyor. Burada etrafı kontrol eden ve güvenlik kamerasını fark eden hırsız, hiçbir şey olmamış gibi kapıyı açmaya çalışıyor. Bir süre elle ve ayakla kapıyı açmaya çalışan hırsız, başarısız olunca kapının kenarında bulunan ufak dolapla kapıyı kırıyor. Ardından odaya giren hırsız bir süre içeride dolaştıktan sonra yeniden dışarı çıkıyor. Bir süre kapıda duran hırsız daha sonra güvenlik kamerasını aşağı doğru çevirerek kendisini kaydetmesini engelliyor.
Yorum Yazın