TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Carlos, belki biz de kazanabilirdik ama bugün olmadı

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldukları maça ilişkin, Güzel bir karşılaşma oldu. Belki biz de kazanabilirdik ama bugün olmadı. Çalışmaya devam edeceğiz dedi.
İHA - Brezilyalı Teknik Direktör Carlos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklama yaptı. Karşılaşmayı Osmanlı Stadı’nda oynatanlara teşekkür eden Carlos, Osmanlı Stadı’ndaki atmosferi "enfes" bulduğunu belirtti.

"Çok güzel bir stat" diye konuşan Carlos, "Taraftarları çok iyi ağırlayan, çok güzel tribünleri olan bir stat. Zemin de çok iyiydi" diye konuştu.

İki büyük ekibin futbolseverlere güzel bir karşılaşma izlettiğini dile getiren Carlos, "İki takım da iyi mücadele etti. Belki biz de kazanabilirdik ama bugün olmadı. Çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan’ı değerlendiren Carlos, "Problem yaşıyoruz tabii ki ama hakemlerle ilgili bir yorum yapmayacağım. Gerekirse başkanımız ya da sportif direktörümüz açıklama yapar. Galatasaray maçında da hakem hatası yaşadık ancak hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Hep aynı şeyi tekrardan yapmak doğru olmaz, sadece bize zarar verir" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın