TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Çarpışan araçlar yol kenarına savruldu

Bartın-Kozcağız karayolundaki benzin istasyonundan bir otomobil kontrolsüz olarak yola çıkınca bir ecza deposu aracıyla çarpıştı. Kaza, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Çarpışan araçlar yol kenarına savruldu
BARTIN / İHA - Bartın’ın Kozcağız beldesine bağlı Eski Hamidiye köyündeki benzin istasyonu önünde İlyas Akgün (25) idaresindeki 74 AS 781 otomobil Kozcağız’dan yakıt almak için benzin istasyonuna girdi.

Burada aracına yakıt alan sürücü daha sonra istasyondan kontrolsüz bir şekilde yola çıktığı esnada Bartın istikametinden Kozcağız’a giden Nasrullah E, idaresindeki 54 E 2059 plakalı ecza deposu aracıyla çarpıştı. Kaza anı benzin istasyonunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç yol kenarına savruldu. Kazada benzin istasyonundan çıkan otomobilde bulunan sürücü İlyas Akgün ve yanında bulunan Mustafa Dinçtosun (25) yaralandı. Öte yandan ecza deposu aracı sürücüsü Nasrullah E, hafif yaralandı. Kazayı gören benzin istasyonu çalışanları 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırdı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza anında güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çevrede bulunan vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı görüldü.
Yorum Yazın