TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Çelik, Müezzinoğlu ve Işık ile ilaç sektörü temsilcileriyle biraraya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile ilaç sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.
Çelik, Müezzinoğlu ve Işık ile ilaç sektörü temsilcileriyle biraraya geldi
ANKARA / İHA - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile ilaç sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında gerçekleşen görüşmede, Bakan Çelik, çok yakın bir zamanda ilaç sanayisi ile biraraya gelindiğini ve bazı temel sorunlarını birlikte değerlendirdiklerini hatırlatarak, “Orada gördük ki öncelikli olarak üç bakanla bir görüşmenin arkasından ise yapılacak değerlendirmeler sonucunda EKK’ya konunun taşınmasının yerinde olacağı anlayışıyla ben değerli bakanlarımdan rica ettim. sağ olsunlar kırmadılar ve bugün bu güzel buluşmayı gerçekleştiriyoruz. İlaç sektörü son derece önemli. İlaç çok önemli. 77 milyonun tamamını tümünü ilgilendiren bir konudan bahsediyoruz. Dolayısıyla burada alınacak kararların sağlıklı bir alt yapı çalışmasıyla gerçekleşmesinde büyük yarar var. Bizim amacımızda bu. inşallah bu toplantı verimli bir toplantı olur” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun bir 10 dakikalık sunumu olacağını belirten Çelik, daha sonra ilaç sanayi temsilcilerinin görüşlerinin dinleneceğini söyledi.

Bakan Çelik’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti.
Yorum Yazın