• Genel

CHP aday adaylarından ön seçim öncesi lokma ikramı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa delegeleri, milletvekili adaylarını belirlemek için sandığa gitti. 7 Haziran seçimleri öncesinde partilerinden aday gösterilmek isteyen aday adayları ise lokma döktürdü.
CHP aday adaylarından ön seçim öncesi lokma ikramı
BURSA / İHA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa üyeleri, 7 Haziran seçimleri öncesinde partilerinin milletvekili adaylarını belirlemek için bugün sandığa gitti.

72 kişinin aday adaylığı müracaatı yaptığı Bursa’da, üyeler, sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanacakları okullara akın etti. 28 bin 500 üye, her ilçede belirlenen bir okulda toplam 105 sandıkta oy kullandı. Üyeler en az 9, en fazla 18 isim yazabilirken, aksi kullanılan oylar geçersiz sayılacak.

Atatürk Anadolu Lisesi’nde oy kullanmaya gelen CHP üyeleri, aday adaylarının döktürdüğü lokma sürpriziyle karşılaştı. Kimi aday adayı soğuk havada üşüyen partililere çay ikram ederken, kimi ise posterlerini okulun duvarlarına astı. Lokma pişirilen alanda sıraya giren parti üyeleri, soğuk havada çay ve lokmanın kendilerine iyi geldiğini söyledi.
Yorum Yazın