TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

Coral tatil internet sitesinden bir ilk

Coral Travel&ODEON Tours, internet sitesinde bir ilki gerçekleştirdi.
Coral tatil internet sitesinden bir ilk
İSTANBUL / İHA - Türkiye’nin ünlü gezi bloggerları coraltatil.com internet sitesi içinde yer alan yazıları ile tatil tecrübelerini en samimi şekliyle paylaşıyor. Coral Travel, internet sitesi içinde farklı destinasyonları, restoran tavsiyelerini, yeme-içme ve seyahat dünyasına dair sıra dışı önerileri, Türkiye’nin önde gelen seyahat blogger’larının kaleminden sunuyor. Coraltatil.com’da yer alan bu uygulama ile misafirler başka kaynaklardan araştırma yapmalarına gerek kalmadan, kolayca, turlar veya bölgeler hakkında yaşanmış deneyimlere, tavsiyelere ve fotoğraflara ulaşabiliyorlar.

Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coraltatil.com’un yepyeni uygulaması sayesinde seyahatseverler, ünlü blogger’ların hazırladıkları özgün içeriklerle; gezilecek yerler, görülecek şeyler, yapılması gereken aktiviteler, tadılması gereken lezzetleri ve alternatif eğlence önerilerini görme ve okuma fırsatı buluyorlar. Yazılara ana sayfadan ulaşılabileceği gibi, ilgi duyulan tur veya destinasyona ait alt sayfalardan da ulaşılabiliyor.

Tatil planlayan ve turlar hakkında bilgi almak isteyen herkes, dünyanın dört bir yanındaki güzellikleri keşfetmek, değişik lezzetler tatmak, farklı kültürleri tanımak için coraltatil.com web sitesini ve ünlü blogger’ların kişisel deneyimlerini inceleyerek kendilerine en uygun destinasyonu seçebilecekler.

Coral Travel&ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, ‘‘Bu çalışma ile Türkiye’de ilk defa bir tur operatörünün web sitesinin içinde ünlü blogger’ların gezi yazıları yer alıyor. Çok sayıda özgün fotoğrafın da yer alacağı bu bölümde sitemizi ziyaret eden misafirler gitmek istedikleri ülkenin tarihi ve kültürü hakkında bilgi edinmenin yanı sıra günlük hayat hakkındaki detayları da blogger’larımızın yazılarından öğrenebiliyor olacak. Yazılara ana sayfadaki banner alanından ulaşılabildiği gibi, ilgi duyulan turun detaylarının yer aldığı alt sayfalardan da ulaşmak mümkün. Henüz yeni açılan gezi yazıları köşemizde, ilk etapta blogger’larımız tarafından hazırlanan yurt dışı destinasyonlarına yer verdik. Yazılarımızın ve yazarlarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor olacak. 2015 yılında da bu bölümde bizlerle seyahat eden blogger’larımızın yurt içi - yurt dışı destinasyonlar hakkında yeni yazıları yer almaya devam edecek’’ diye konuştu.

“Kemal ile Keşfet”, “Dünya’yı gezen Türk”, “Sedef’in yurtdışı günlüğü”, “Az gezmiş” ve “Sami’nin gezi notları” isimli köşelerin sahiplerinin kaleminden, coraltatil.com web sitesine gezginler için yepyeni güncel yazılar eklenmeye devam ediyor olacak. İlham verecek birçok alternatif coraltatil.com web sitesi sayfalarında okurlarını bekliyor.
Yorum Yazın