TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Çorum'dan Afrika'ya ve Filistin'e yardım

Deniz Feneri Derneği Afrika’nın en elzem ihtiyacı olan temiz içme suyu temini için Türk halkı ile birlikte çeşitli projeler ortaya koyuyor.
Çorum'dan Afrika'ya ve Filistin'e yardım
Ayrıca sık sık İsrail bombardımanına maruz kalan Filistin’de sayıları hızla artan yetim çocuklar için maddi ve manevi destek sağlıyor.
 
Bu iki önemli amaç için Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi çeşitli illerde iyiliksever insanlar ile toplantılar yapıyor.
 
ÇORUM İLİNDE YAPILAN “FİLİSTİN YETİM” ve “AFRİKA SU KUYUSU”
Tanıtımı proje toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Vali Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara, Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak, Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt, Çorum sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler katıldılar.
 
İYİLİKSEVER TÜRK HALKININ ŞEFKAT ELLERİ SINIRLARI AŞIYOR
Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak “Bildiğiniz gibi Filistin’de binlerce çocuk, yıllardır bitmek bilmeyen İsrail saldırılarıyla yetim kaldı. Bu sayıya her geçen gün yenileri eklendi. En son Ramazan ayında yetim kalan yüzlerce çocuk var. Derneğimiz ‘Filistin – Yetim’ projesiyle babası vefat etmiş Filistinli çocuklara kol kanat geriyor. 1 yıl boyunca Filistinli yetimlerin gıda, sağlık, eğitim, giyim gibi temel masraflarını karşılıyoruz. Onların kendilerini sahipsiz hissetmemelerini istiyoruz. Onlar bizim çocuklarımız. Ayrıca, üzerinde en fazla durduğumuz çalışmalardan bir diğeri de Afrika’daki en önemli ihtiyaç olan temiz içme suyu temini. Bugüne
kadar açılmış onlarca su kuyularımız var, bunlara yenilerini eklemek için çalışmalar yapıyoruz. Çorum ilinde yaptığımız toplantı oldukça bereketli oldu.
Yorum Yazın