TİC Holding Header
  • USD 32.428
  • EUR 35.064
  • Altın 2326.442
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Çubuk AK Parti İlçe Başkanı Demirbaş tan kongreye davet

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız dedi.
Çubuk AK Parti İlçe Başkanı Demirbaş tan kongreye davet
ANKARA / İHA - Ankara’nın Çubuk ilçesinde AK Parti Kongresi heyecanlı başladı. Kongre hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, tüm üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde kongreye gitmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İlçe halkının her zaman AK Parti’ye olan teveccühünün ve güvenin tam olduğuna işaret eden Demirbaş; dün olduğu gibi bundan sonrada AK Parti’nin bir neferi olarak tüm arkadaşlarıyla birlikte özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:
“14 Ağustos 2001 tarihinde kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek başlattığı siyasi mücadelede 13 yılı geride bıraktık. Kongrelerimiz, Türkiye’mizin büyük hedeflere ulaşmasının ve yeni Türkiye yolunda atılacak adımların, gerçekleştirilecek mimarinin meşruiyet kaynağıdır. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan seçilmesi ile yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açılmıştır. Bu kutlu yürüyüşte Genel başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. AK Partimizin kuruluşundan bu güne kadar Çubuk İlçe teşkilatımızda görev yapmış İlçe Başkanlarımız ve yönetimlerine, ilçe teşkilatımıza ve Partimize katmış oldukları değer ve katkılarından dolayı her birine ayrı, ayrı teşekkür ederim. Geniş bir katılımla gerçekleşeceğine inandığımız kongremizi bir bayram ve şölen havasında gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu hizmet yarışından Partimizin bayrağını ilçemizde en yüksek noktaya ve en ulvi noktaya götürmek için mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Kasım 2014 tarihinde saat 11.00’de Kuzey Yıldızı Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğimiz Çubuk 5. Olağan İlçe kongremize tüm İlçe Halkımızı davet ediyorum.”
Yorum Yazın